Objeví se v seriálu ZOO ještě někdy táta od Viky?

Objeví se v seriálu ZOO ještě někdy táta od Viky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu ZOO se objevil zatím jen jednou, ale i tak získal spoustu odpůrců. Řeč je o otci Viktorie Janečkové, který se ukázal být podvodníkem a grázlem. Objeví se na scéně zase a bude Viky znovu škodit?

Herec Ernesto Čekan, který hraje otce Viky Janečkové (Eva Burešová), se v seriálu ZOO objevil zatím pouze v jedné epizodě (17. díl: Bulíku, nebreč). Herci se ale spolu setkali již při natáčení seriálu Slunečná, kde hrál Ernesto šejka, který napadl Týnu. Ani teď nehraje kladnou postavu, ale spíš naopak.

Ernesto Čekan hraje v ZOO nenapravitelného zlodějíčka, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Viktor Janeček zazvoní dceři ráno na dveře doprovázen Policií ČR a žádá Viky, aby za něj zaplatila úhradu v restauraci, kde dluží peníze. Viky otci vůbec nevěří, protože s ním má předchozí špatné zkušenosti. Jaké konkrétně, to si můžeme pouze domýšlet. Viky dříve v rozhovorech zmínila, že ji opustil a také neměl daleko k lahvi alkoholu. Policii řekne, že muže nezná, a ti jej odvedou pryč.

Bohužel pro Viky se jí ale později během dne ozve její kamarád z baru Marek Rokl. Řekne jí, že je její otec u něj v baru, kde na Viky čeká a odmítá odejít, dokud ona nepřijde. Viky je tedy donucena za otcem přijít a promluvit si s ním. Během rozhovoru ji Viktor přesvědčuje, že se již změnil a chce tady pro Viky jako pro dceru být. Viky je vůči němu nedůvěřivá, nakonec ale po přemlouvání paní Liškové a Marka zkusí dát otci druhou šanci.

Pozve jej k ní do bytu, kde mu ustele postel s tím, že u ní může několik dní bydlet, než si najde nějaké svoje bydlení. Bohužel hned ráno se ukáže, že intuice Viky neklamala. Její táta je pryč a s ním i Aniččiny briliantové náušnice, které měla ve svém pokoji. Viky ihned zavolá policii, bohužel ti ale děvčatům příliš nevěří, že by měly doma tak drahé šperky. Do situace se nakonec vloží Břéťa a později se mu podaří Viktoriina otce najít. Najdou u něj i Anniny náušnice a Viky odmítá mít s otcem nadále cokoliv společného.

Objeví se Viktor Janeček ještě na scéně a bude zkoušet na Viky své triky? Anebo bude Viky dostatečně chytrá, aby si otce držela dostatečně od těla? Nebo je příběh s ním již uzavřená kapitola? Sledujte seriál ZOO a uvidíte!

Zdroj článku: