ZOO: A jak to bude dál, když se tajemství odhalují?

ZOO: A jak to bude dál, když se tajemství odhalují?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marek je stále trochu zmatený z toho, co se stalo s Viky. Jenže vše se ještě více komplikuje, když Viky, jak je už jejím zvykem, utíká před pravdou, nechá se zapírat, lže a schovává se, jen aby Marka nepotkala. Je to ještě vůbec kladná postava?

Vzdá se Marek naděje, že si někdy Viky všimne?

Vojta by rád Markovi pomohl, protože vidí, jak ho celá věc sžírá. Na rozdíl od Marka nevidí Viky přes růžové brýle a je mu jasné, že je prostě jen zbabělá. Klidně nechá svého přítele, který jí vždy rád pomohl, v nejistotě. Dokonce si vymyslela i ztrátu hlasu, aby si vše ulehčila.

Lovci v zoo

Ale jsou i mnohem větší problémy. V zoo někdo zastřelil antilopu a uřezal jí hlavu. To vše za bílého dne. Všichni jsou z toho řádně zaskočení, a přestože zvrhlý lovec byl ještě v zoo, podařilo se mu utéct.

Starosta si samozřejmě nenechal ujít příležitost, aby si vychutnal Roklovou, že je to její odpovědnost. Roklová to nemá jednoduché, a navíc ještě musí neustále bojovat s Luborem, který jí škodí při každé příležitosti.

Do toho za ní přišla Sid se svou teorií, že zabití zvířete v zoo by mohlo být jen první akcí bandy lovců, kteří se nechali inspirovat filmem, který viděla.

Přestože to zatím nikdo nebere vážně, pracovníci zahrady se rozhodnou v noci hlídat. To vede k jedné komické situaci, kdy vyruší Frantu, který si přišel do africké expozice zašpásovat.

Jenže další den si Sid všimne, že po zoo se potulují dva muži, a hned jí přijde, že se chovají podezřele. Velká sledovačka, do které se zase připlete Franta, je nakonec úspěšná, ale polapený pachatel zná Sid z dřívějška – a i před Adamem prozradí její identitu.

Sid je hned jasné, že to s Adamem bude jen hodně složitě napravovat. Odpustí jí, že mu lhala?

Roklová měla i přes složitější období štěstí. Někdo jí poslal důkazy o tom, že Brázda je zapletený v podvodech s nákupem krmiv. Ten pochopil, že z takového maléru se nevykroutí, jenže k jeho překvapení průšvih nemusí končit vyhazovem, pokud přijme ředitelčin návrh.

Petr už po Markétě ani nevzdychne

Jitka a Petr se sbližují. Zdroj: FTV Prima

A zatímco Sid se od své lásky vzdaluje, Petr a Jitka Hrnčířová, kterou si našel ve výběrovém řízení, si začínají rozumět. Jitka je navíc milá i na děti, a dokonce i na Viky. Ta k překvapení Danuše vlastně ani proti sympatické brunetce, která nahradila Markétu, nic podnikat nechce, a boj o Petra tak pomalu vzdává dříve, než ho začala.

Začíná jí docházet, že Petr není jediný chlap na světě a že by nakonec možná vztah s Markem nemusel být jen přátelský. Jenže mezitím si všech dobrých vlastností barmana všimne i Adélka, a když Vojta několikrát Marka upozorní, že na něm může oči nechat, nakonec i váhavý Marek začne uvažovat o tom, zda by přece jen neměl pustit Viky z hlavy a zkusit prožít něco méně komplikovaného.

Zdroje článku: