Kdo zabrání vytoužené svatbě sukničkáře Alberta Poláka?

Kdo zabrání vytoužené svatbě sukničkáře Alberta Poláka?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Podaří se Albertovi (David Gránský) oženit se se Sidonií Annou Novotnou (Michaela Pecháčková)? Kdo mu bude stát v cestě a co bude ochotný udělat, aby se svého soka zbavil? 

David Gránský je všestranný a talentovaný herec a zpěvák. Mimo to se věnuje také dabingu a moderování. Moderoval třeba talentovou soutěž Česko Slovensko má talent. Jako účinkující se zase objevil v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde prokázal, že je velmi schopný. Vidět jsme ho mohli v mnoha seriálech, kde si většinou zahrál zápornou roli. Stejně je tomu i v seriálu Zoo, kde hraje sebevědomého zlatokopa a sukničkáře Mgr. Alberta Poláka. 

Michaela Pecháčková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Albert Polák pochází z bohaté právnické rodiny a jeho rodiče mu už od malička vymetali cestičku. Mimo jiného mu zařídili teplé místečko v marketingu Zoo. A ne jen proto, že je z bohaté rodiny, ale také proto, že je veliký fešák, tak má za sebou a nejspíš i před sebou několik avantýr s mnoha ženami.

Avšak když zjistil, že by se díky Sid mohl přiženit do bohaté rodiny, neváhá a udělá vše pro to, aby si ho Sid vzala. A to i za cenu toho, že se na chvíli bude muset svých milenek vzdát. A přestože to chvílemi vypadá, že jeho záměry Sid prokoukne, nakonec se mu prozatím vždy podaří vše otočit ve svůj prospěch. Kdo se mu postaví do cesty, aby zachránil Sid před velikým zklamáním?

Podle iprima.cz bude jedním z těch, kteří budou proti Albertovi bojovat Adam Hruška. A ačkoli se v současné době se nemohou Sid s Haďákem vůbec vystát, už teď je patrné, že mezi nimi nakonec vzplane velká láska. To by se ale Albertovi určitě nelíbilo.

Co bude nakonec ochotný udělat pro to, aby dosáhl svého? Je možné, že se postupem času Albert polepší a nebo ho čeká pád až na dno? 

Zdroje článku: