ZOO: Všechny ty složité holčičí starosti světa

ZOO: Všechny ty složité holčičí starosti světa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tez a Izy si díky všem těm pravidlům, na kterých Charlie tak lpí, moc radosti s randěním ještě neužily. Jak to vypadá, když nejde o práci, mají holky smůlu. Jednou podepsaly pracovní smlouvu, a tak na ně má Charlie účinnou páku.

Jenže teď se věci trošku mění a Tez se nechce stále podřizovat tomu, co chce Charlie. Izy zatím se sestrou za jeden provaz netáhne, nicméně mezi dvojčaty došlo ke zvláštní debatě. Díky souhře náhod Marek randil s oběma a holky debatují o tom, která z nich by to u Marka vyhrála, kdyby došlo na věc. Čistě teoreticky, samozřejmě.

Tez je přesvědčená o tom, že Marek musel poznat, že i ona je s ním ráda. Jenže Izy se jí vysmívá, že má mnohem větší kouzlo a je přesvědčená o tom, že Marek by si vybral ji. Nakonec se obě ujistí, že ani pro jednu z nich není Marek důležitý.

A aby i Marek věděl, jak na tom je, jdou mu sdělit, že od něj nebylo hezké, že přišel na to, že jsou dvě a nijak se mu nepříčilo se scházet s oběma. Ale Marek byl zaskočený a neřekl jim, kterou by chtěl. Holky mu nakonec řekly, že má smůlu a nechce ho ani jedna.

To však mladého barmana neodradilo a za Tez si zašel. Dal ji najevo, že ona je ta, kterou by chtěl, ale Tez mu dala košem. Nemůže zradit sestru.

Tez to však dlouho nevydrží a za Markem také zajde, aby mu dala své sympatie najevo. Jenže on musí pochopit, že nemůže své city prezentovat veřejně a budou muset svůj vztah držet v tajnosti. Dlouho to však neutají.

Izy není hloupá a brzy ji dojde, že sestra k ní není úplně upřímná a s Markem se schází, přestože to popírá. Když ji projde fotky v mobilu, nemusí ani hledat další stopy. Jaká bude asi reakce?

Sid přestala smrdět, a dokonce už ani moc neřeší, že nezíská titul nejoblíbenějšího spolupracovníka

I Sid má starosti, ale úplně jiné. Po dlouhém přemlouvání ji Filip přesvědčil, že se má vykašlat na to, co si o ní lidé myslí a najít si v práci něco, v čem bude dobrá a ukáže ostatním, že není rozmazlený spratek, ale je šikovná a práci rozumí.

Když najde Sid zahrabaná vejce želvy obrovské, konečně má na čem stavět a rozhodne se, že zkusí odchovat potomky. Je to hodně náročná věc, na které pohořel několikrát i Adam a celá řada odborníků v jiných zahradách.

Právě tak velký cíl Sid potřebuje, aby se naplno soustředila na práci. Zkouší volat Adamovi, aby se s ním poradila, ale ten je opět nedostupný. Od Jakuba Vágnera nakonec zjišťuje, že už dva dny je Adam odpojený od skupiny, ale uklidňuje ji, že se o sebe rozhodně umí postarat. Sid je tak zaujatá novou prací, že ani nemá čas se o Adama bát.

Zdroje článku: