Milionová sázka Markéty a Lady X o pohledného soudce

Milionová sázka Markéty a Lady X o pohledného soudce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu Zoo se nedávno rozjela divoká sázka o celý milion korun. Ten vyplatí právnička Markéta zpěvačce Alex, pokud se jí ještě do svatby podaří svést jejího snoubence Petra. Pokud ne, připadne milion naopak jí. Jak si s tímhle Alex poradí?

Krušná jsou rána opilcova…

Když se na jednom místě sejde nesnesitelná právnička Markéta a paličatá chůva Viky, nevzejde z toho nikdy nic dobrého. Mnohem hůř to ale dopadne, když se v baru sejde namíchnutá a opilá žárlivka Markéta s ještě opilejší zpěvačkou Lady X. Z jejich hádky, během níž by si vyškrábaly oči, kdyby je nezadrželi přátelé, vzešlo ráno s příšernou kocovinou a ještě příšernějším zjištěním. Viky se v přestrojení za svou sestru Alex, známější jako Lady X, vsadila s Markétou o celý milion, že svede jejího snoubence Petra.

Sázka o milion a mužskou přízeň

Viky alias Alex by se z narychlo podepsané smlouvy nejraději vyvlékla, Petrova matka a zkušená soudkyně Danuše ji ale ujistila, že to nejde, a nabídla pomoc. Viky ji však nechtěla do maléru zatahovat, a tak odmítla – v naději, že jí přirozený šarm bude stačit, aby Petra oslnila. Snad trochu doufala, že se jí podaří rozumnými argumenty přesvědčit Markétu, aby od sázky ustoupila. Je přece nedůstojné, aby se dvě dospělé ženy sázely o přízeň muže, pravda? Ale Markéta se jí jenom vysmála, jistá si svou nadřazeností a vítězstvím. No dobře, jestli to chce hrát tvrdě, má to mít…

Detektiv a dvě Lady X

Nalíčená, s parukou a žhavým přízvukem se Viky vrhla do boje, a to i přes překážky, které jí Markéta klade na každém kroku. Obzvlášť velkou komplikaci představuje detektiv, jehož na ni Markéta nasadila. Aby mohla Viky coby Alex trávit čas s Petrem, musela poprosit Markovu přítelkyni Mínu, aby za ni před detektivem zaskočila.

Zkrátka aby se také převlékla za Lady X a odpoutala jeho pozornost. Bohužel i tohle bude mít nepříjemnou dohru, když Petr vejde do baru a načapá Lady X při líbání s Markem, aniž by tušil, že je to vlastně Mína. Už tak je těžké svést zásadového a věrného soudce. Teď se zdá, že to bude přímo neproveditelné. Najde Viky způsob, jak ho o svých citech přesvědčit?

Zdroj článku:
  • Autorský text