ZOO: Rozejde se soudce s Alex, nebo zůstane v nefunkčním vztahu?

ZOO: Rozejde se soudce s Alex, nebo zůstane v nefunkčním vztahu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky byla odhodlaná říct Petrovi pravdu, ale Markétina ohavná lest ji nakonec přiměje pana soudce drsně odmítnout. Ten se po ztrátě Alex rozhodne vzít Markétu zpátky. A nejen to! Chce také pokračovat ve svatebních přípravách.

Petr se vyspí s Markétou?!

Viky musí vymazat Alex ze života sobě i Petrovi. Naposledy se za ni přestrojila, aby mohla předstírat telefonát z Los Angeles, při němž Petrovi oznámila, že už se nevrátí. On však nadále prosí Viky, aby mu se sestrou zařídila ještě jeden hovor. Zamiloval se do ní a potřebuje to v sobě nějak uzavřít. Sid navrhne, aby se Viky převlékla za Alex a pak prostě odhalila pravdu – sundala si paruku a namířila kameru do pokoje, aby Petr konečně viděl, jak se věci mají. Viky souhlasí a panu soudci zavolá, jenže telefon zvedne Markéta a vyrukuje s ohavnými výmysly. Petr je prý ve sprše, protože ho „unavila“.

Michaela Petřeková (vlevo) jako Markéta v ZOO ví moc dobře jak na soudce a Michaela Pecháčková jako Sid, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Svatební přípravy pokračují

Viky spolkne návnadu a rozzuří se! Tak ona mu zmizí ze života a on neváhá a hned si potvoru Markétu nastěhuje zpátky do bytu?! Jako „Alex“ proto natočí video a drsně Petra pošle do háje. Není zvědavá na ufňukané kecy nějakého chudáka a to, co se mezi nimi stalo, byla chyba. Když si Petr video pustí, nestačí koukat.

Dochází mu, že kapitola „Alex“ se právě uzavřela, a spontánně se rozhodne pokračovat ve svatebních přípravách s Markétou. Věří, že když si rozuměli dříve, budou si rozumět zase. Vlastní matka mu řekne, že to přece takhle nefunguje a že se musel zbláznit. Danuše se později pustí i do Viky a vyčte jí, že tím videem Petra vehnala Markétě do chřtánu. Viky jí oznámí, že to on jí ublížil první, když si večer užíval s Markétou usmiřovací sex.

Dosáhne Markéta svého?

Danuše vyrazí za synem, aby si tohle tvrzení ověřila. Na jeho telefonu mu ukáže, že včera přijal videohovor od Alex, o čemž on neměl samozřejmě ani ponětí. Když se ho pokusí přesvědčit, že hovor za něj přijala Markéta a že mohla Alex napovídat kdovíco, Petr odmítne poslouchat. Na podobná tvrzení prý nejsou důkazy a jestli máma nepřestane Markétu pomlouvat, nepozve ji na svatbu. Ani Břéťa není nadšený, když jej Petr požádá, aby mu šel za svědka. Vážně to skončí takhle? Zůstane pan soudce slepý vůči realitě a varování svých nejbližších?

Zdroj článku:
  • Autorský text