Další sympaťák v ZOO: nová krev v podobě Romana Zacha je tu

Další sympaťák v ZOO: nová krev v podobě Romana Zacha je tu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Obsazení seriálu ZOO čeká v brzké době dalšího sympaťáka! Herecké řady v průběhu nové sezóny posílí Roman Zach. Koho si v seriálu zahraje a jak zamíchá kartami mezi postavami v zoo i mimo ni?

Není již žádným tajemstvím, že herecké složení oblíbeného seriálu ZOO z produkce TV Prima projde v dohledné době výraznou obměnou. Kromě asi nejvíce očekávaného odchodu Evy Burešové, která se v osobním životě těší z nově narozeného potomka, nás pak čekají změny i v rolích vedlejších.

Jednou z ověřených informací je pak také odchod Boba Klepla, který v ZOO ztvárnil roli ošetřovatele nosorožců Radka Daňhela. Bob Klepl se nechal slyšet, že se aktuálně chystá vydat se na osobní cestu za poznáním svého života, a natáčení dalších dílů ZOO bez poskytnutí dalších detailů odřekl.

Na pozici ošetřovatele ho podle nejnovějších informací má vystřídat další herecké eso. Je jím sympatický Roman Zach, který má v portfoliu nejen seriálových rolí již slušnou sbírku trofejí. Pravidelní televizní diváci jej totiž mohou znát například ze seriálů 1. mise, Modrý kód či Dáma a král. V minulosti však Roman hrál i v dalších, dnes již takřka kultovních seriálech, jako Letiště, Ordinace v růžové zahradě nebo Redakce.

Kromě účinkování v seriálech se pak Roman Zach aktivně věnuje i tvorbě filmové a divadelní. V nedávné době si zahrál například v komedii Deníček moderního fotra nebo oblíbené pohádce Princezna zakletá v čase.

Roman Zach, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zatímco postava Radka Daňhela v podání Boba Klepla patřila spíše k vedlejším, je možné, že s příchodem Romana Zacha se situace změní. Jeho postava Rudolfa Pekaře má totiž být přímo specialistou na reprodukci nosorožců v národních parcích, a může tak jít o mnohem významnější postavu. Možná se tak dočkáme hlubšího rozvoje Rudolfovy dějové linky děje, a kdo ví? Možná dojde i na nějaký románek s některou z hlavních postav!

Nová řada seriálu ZOO se na obrazovky TV Prima vrací již v září, na webu iPrima.cz jsou však již nyní pro nedočkavé diváky ke shlédnutí první epizody druhé sezóny tohoto pořadu.

Zdroje článku: