ZOO: Pomsta je sladká a přesvědčí se o tom i Tez, až si vychutná Alberta

ZOO: Pomsta je sladká a přesvědčí se o tom i Tez, až si vychutná Alberta
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tez nečeká právě úspěšný první pracovní den v zoologické zahradě. Když ji Albert nachytá, jak místo vynášení odpadkových košů zaujatě hledí do mobilu, neváhá si to s ní vyřídit rovnou na místě. Je to začátek velkého konfliktu, který zřejmě odstartuje další, ještě větší průšvih…

Tez ukáže Albertovi, zač je toho loket

Albert přistihne Tez, jak si místo práce něco vesele ťuká do telefonu. Její drzá reakce ho popudí natolik, aby hned vyrazil za Roklovou a požadoval dívčinu okamžitou výpověď. Roklová si naštěstí nenechá nic nařizovat a není tak přísná, aby Tez jednoduše vyhodila. Pokárá ji však za netaktní jednání vůči nadřízenému a požádá ji, aby se příště chovala lépe, jinak se s ní skutečně budou muset rozloučit.

Adélka následně potvrdí Tereze, že Albert je pěkný zmetek, který jen škodí druhým. Měla by se od něj raději držet dál a nevyhledávat konflikty. Tez ovšem udělá pravý opak. Vymyslí rafinovaný plán pomsty…

\\

Albert rozčiluje už i ptáky, směje se Brázda

Lubor zamíří na parkoviště a Albert ho okamžitě vyplísní za to, že si dovoluje parkovat tam svůj soukromý vůz. Při té příležitosti si všimne, že jeho vlastní auto je najednou celé pokropené ptačím trusem. Pokusí se očistit alespoň přední sklo a zapne stěrače, čímž nepořádek akorát víc rozmaže. Opodál stojící Tauchen mu pobaveně sdělí, že očividně nejde o ptačí trus, nýbrž o olejovou barvu. A na tu se voda používat nemá, jinak se situace ještě zhorší.

Brázda si z Alberta vystřelil už mockrát. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Albert zuří, poněvadž nikdo není ochotný mu pomoct. Je přesvědčený, že za hloupým vtípkem stojí Brázda. Inu, rozhodně to jako jeho práce vypadá. Taky že na něj Albert hned nastoupí! Důkazy mu však chybí, protože bezpečností systém měl v osudnou chvíli výpadek.
O tom, že kolem budovy vedení jsou rozmístěné kamery, Adélka obezřetně informuje Tez. Zároveň ji uklidní, že se nemusí bát, jelikož choulostivý záznam zmizel. V zoo je hodně lidí, kteří Alberta nemají v lásce, a Adélka k nim bezesporu patří, takže Tez nenapráská.

Nevlastní sestra číslo dvě

Terezina nálada se přesto během dne příliš nezlepší. Naříká, že uvízla v Blbákově, kde je to jeden buran vedle druhého. Kdyby mohla, nejradši by utekla do Prahy. Neustále si stěžuje, což začne brzy unavovat její sestru Viky, takže se navíc pohádají ještě ony dvě. Kdyby Viktorie nevěděla, že mají s Tez stejného tátu, označila by ji za rozmazleného fakana.

Právě dohady se ségrou jsou poslední kapkou, která Tez přiměje popadnout telefon a vychrlit do něj, že chce okamžitě pryč. S kým ale vlastně mluví? Ať je ta záhadná osoba kdokoli, Tez jí oznámí, že tady nevydrží a že TOHLE si nedomluvili. Ale odpovědí je jí jen přerušené spojení.

Na sklonku večera Tez u sebe v bytě najde Izy, své dvojče. Velkou radost jí to ale neudělá, protože kde je Izy, tam se potuluje i lotr Charlie, což znamená spoustu dalších problémů…

Zdroj článku:
  • Autorský text