ZOO: Petrova rozlučka se svobodou začne únosem

ZOO: Petrova rozlučka se svobodou začne únosem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ke každé svatbě patří rozlučka se svobodou a ta, kterou Petrovi připraví Břéťa, bude vskutku nezapomenutelná. Nejen pro samotného Petra, ale i pro jeho žárlivou snoubenku Markétu. Kdo bude unesen a kdo se ztrapní hysterickým výlevem?

Pronásleduje Petra psychopat?

Petr si do kanceláře pozval Břéťu, aby mu zdůraznil, že se má svatba obejít bez jakýchkoli výtržností. To znamená – žádná rozlučka se svobodou, žádný večírek s překvapením, u obřadu žádný komický projev plný ženichova ztrapňování a už vůbec ne únos nevěsty!

Břéťa si to nevzrušeně vypočítává na prstech a ujišťuje kamaráda, že se jeho potřebám a přáním zcela přizpůsobí. Vzápětí Petra upozorní, že následujícího dne má být propuštěn vězeň, kterého právě on poslal na čtyři roky do basy. Podle všeho se teď bude chtít pomstít, ale Petr si z toho nedělá těžkou hlavu. Nemíní se nechat vystrašit. Pravda, kdo si dobrovolně hodlá vzít Markétu, toho nějaký psychopat nerozhodí.

Pan soudce unesen! Co za tím vězí?

Jaké je pak Petrovo překvapení, když ho přímo na ulici přepadne a unese skupina maskovaných mužů v dodávce? Ohromné, ale ještě větší bude, až se ukáže, že to celé byla jen Břéťova habaďůra – způsob, jak originálně dostat ženicha do baru na rozlučku se svobodou! Nikdo si snad doopravdy nemyslel, že by si Břéťa, Petrův nejlepší kamarád, nechal takovou šanci ujít, že? Na smrt vyděšený a naštvaný pan soudce by se nejradši sebral a odešel domů, když mu přátelé připravili takovou infarktovou situaci, ale to už Marek přináší tác plný panáčků a večírek se nezadržitelně rozjíždí.

Markétin hysterický výstup v baru

Petr ovšem nebyl zdaleka jediný, kdo s náhlou rozlučkou nepočítal. Markéta sedí doma celá vyplašená, že se její snoubenec v baru určitě potká s Alex. Viky jí totiž naznačila, že by si svatbou neměla být tak jistá, protože se může leccos přihodit. Lilly kamarádce radí, aby nebyla za stíhačku, ale Markéta si nemůže pomoct a vyrazí na přepadovou kontrolu. Čeká ji nemilé zjištění – Petr v baru není! Ani hysterická scéna jí nepomůže vypátrat, kam se poděl. Nikdo jí to nechce říct. Vážně se někam zašil s Alex? Anebo je za jeho zmizením jiný důvod?

Zdroj článku:
  • Autorský text