Petr Urban končí v seriálu ZOO. Jak může ZOO pokračovat bez hlavního hrdiny?

Petr Urban končí v seriálu ZOO. Jak může ZOO pokračovat bez hlavního hrdiny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V poslední době se proslýchá, že poté, co na mateřskou odešla Eva Burešová, tak ze seriálu odchází i Robert Urban – představitel soudce Kříže. Jak to nakonec skončí? To se snad brzy dozvíme!

Pokud se opravdu chystá odchod Roberta Urbana ze ZOO a potažmo i jeho postavy, tedy soudce Petra Kříže, budou jistě mnohé fanynky dost zklamané. Galantní soudce Kříž se brzy stal oblíbenou postavou a v páru s Evou Burešovou, představitelkou Viky, mají naději na přímo hvězdný pár.

Momentálně to ale vypadá spíše na fiasko. Nejnovější zprávy napovídají tomu, že soudce Kříže už v ZOO možná neuvidíme.

Po fingovaném odjezdu Alex do Ameriky a poté, co Petr nechal Markétu u oltáře, zůstala soudci Křížovi jenom chůva Viky. Ta je s ním těhotná, ale tuto skutečnost nechce soudci říct a ví o ní pouze její spolubydlící Anča alias Sid Novotná. Soudce Kříž se mezitím snaží zapomenout na Alex, smyšlenou sestru Viky.

Jeho taktikou je hledání nové ideální manželky, která bude vhodná pro jeho děti, a tím pádem i pro něj. Viky dále pokračuje ve falešném vztahu se svým kamarádem, barmanem Márou, přestože ví, že její srdce bije jenom pro soudce. Konec posledního dílu nám však naznačil další možnou dějovou linku, a to opravdový vztah Viky a Marka, poté, co se políbili. Jak to tedy nakonec dopadne, to se snad dozvíme během podzimu.

Hlavní storyline Viky a Petra může brzy skončit. Eva Burešová nedávno porodila a momentálně si užívá první chvilky s novým členem rodiny. Je jasné, že se na natáčení jen tak nevrátí. Kolik dílů dopředu a jakým směrem se bude seriál ubírat, to zatím není jisté, ale víme, že Viky Janečková si dá na nějakou chvíli pauzu, a je možné, že se na natáčení už nevrátí.

Těhotenství Evy Burešové sice scenáristé zohlednili, ale zatím nevíme, jak do toho zapadá soudce Kříž. Po posledním prohlášení Roberta Urbana to spíše vypadá, že pár, po kterém touží široká veřejnost, spíše úplně v seriálu ZOO skončí. Urban zatím nemá natáčecí dny naplánované, což koresponduje s mateřskou Burešové, a je možné, že ani jeden z nich v natáčení ZOO pokračovat nebude. Jestli se ještě někdy dočkáme happyendu, bude to spíše zázrak.

Další seriálovou linkou je románek Adama Hrušky a Sid Novotné. Potenciál na hvězdný pár u méně známých a zkušených herců je sice menší, ale od počátku vysílání seriálu ZOO si dokázali vybudovat celkem slušnou fanouškovskou základnu.

Hlavními hrdiny jsou zatím Viky Janečková a soudce Kříž, jehož představitel Robert Urban už několikrát zmínil, že už má za sebou poslední natáčecí den a v seriálu nejspíš končí. Pořád jsou hlavními tahouny, ale momentálně už mají dobrou šanci na ovládnutí celého seriálu i mladinká Michaela Pecháčková se Šimonem Bilinou.

Zároveň už je známo, že do seriálu nastoupí další zkušený herec televize Prima, a to Marek Němec, kterého známe hlavně jako Davida Hofbauera ze seriálu Modrý kód. Zatím to vypadá, že bude vystupovat spíše v negativní roli, jak se to ale celé vyvine, to zatím není jasné.

Marka Němce jsme zatím v žádném díle neviděli, a to bohužel ani v těch, které zatím nebyly odvysílány, ale Prima u nich umožňuje zhlédnutí ve svém archivu. Seriál každopádně má už teď vybudovanou silnou fanouškovskou základnu a má potenciál na pokračování i po vypadnutí hlavních hrdinů.