Bude se Mína mstít Viky za prozrazení jejího románku?

Bude se Mína mstít Viky za prozrazení jejího románku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lež má krátké nohy, říká jedno staré české pořekadlo. A většinou opravdu platí. Nejinak tomu je také u Míny, která Marka dlouhodobě podváděla, dokud nebyla odhalena. Bude se mstít za toto odhalení? 

Mínu potkáváme v seriálu ZOO již od prvních dílů jako přítelkyni Marka Rokla a obsluhu v bufetu v ZOO. Mína je krásná žena, ale příliš oblíbená není. Vlastně kromě samotného Marka ji příliš mnoho lidí v lásce nemá. Markův bratr Vojta a nejlepší kamarádka Viky ji dokonce přímo nesnáší. Nemají ji rádi a nevěří jí. A věděli moc dobře proč.

A jednoho dne se také ukáže, že měli pravdu. Viky potká Mínu s jejím milence, se kterým Marka dlouhodobě podvádí. Viky vše samozřejmě Markovi řekne. Ten jí ale nevěří, a tak se Vojta postará o to, aby se Marek přesvědčil na vlastní oči. Marek se ale naštve na Viky a přestane se s ní bavit. Naštěstí ne na dlouho a brzo se zase usmíří. Jak se ale k celé situaci postaví Mína?  

Ta je samozřejmě neskutečně naštvaná. Neuvědomuje si, že za celou situaci si může jen a pouze ona a vinu dává Viky, která toto její sladké tajemství prozradila Markovi. Dokonce Viky navštíví i u ní doma. Tento rozhovor se rozhodně neobejde bez urážek a vyhrožování.

Viky má co dělat, aby se udržela a Mínu fyzicky nenapadla. Nakonec se ale tato návštěva obejde bez úrazů. Bude to ale vše? Opravdu bude Míně stačit pouze tato jedna návštěva a už dá Viky pokoj? Marek se s ní totiž nakonec doopravdy rozejde, a to ne zrovna v dobrém. Vymyslí ještě nějaký krutý způsob, jak se Viky pomstí? Nebo už se stáhne, uzná porážku a vlastní chybu a dá konečně pokoj?  

V posledních dílech před prázdninovou pauzou už příliš paseky nasekat nestihla. Viky je celá, zdravá a Mína ji prozatím neohrozila. Co není, může být. Jak už je ale známo, po prázdninách budou některé postavy v seriálu končit. Jednou z těchto postav je také právě postava Míny. Herečka je pracovně velmi vytížená a rozhodla se ze seriálu odejít. To nám tedy dává alespoň malou záruku toho, že už Mína Viky nijak neublíží a nebude komplikovat život příliš dlouho ani Markovi.   

Zdroj článku:
  • Autorský text