Michaela Pecháčková ze ZOO není jen začínající seriálová hvězda

Michaela Pecháčková ze ZOO není jen začínající seriálová hvězda
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michaelu Pecháčkovou znají televizní diváci především ze seriálu ZOO, kde hraje milou a pracovitou Sid. Tuto mladou talentovanou herečku ale můžete vidět i jinde. 

Instagram mladé a talentované Michaely Pecháčkové je dokonalou ukázkou jejího úspěšného a slibně se rozjíždějícího profesního života. Velký prostor zde samozřejmě dostává seriál ZOO, který byl pro herečku naprosto zlomový, a raketovou rychlostí ji vystřelil do povědomí diváků, kteří si ji velmi rychle oblíbili.

Její postava Sid (Anny Novotné) si získala srdce diváků a těší se stále větší oblibě. Její přátelská a dobrosrdečná povaha okouzlila nejen její herecké kolegy, ale snad všechny diváky. Díky odchodu hlavní postavy Viky (Eva Burešová) dostává v seriálu také stále více prostoru. Fanoušci Sid a Haďáka se také konečně dočkali zrodu velké lásky a jejich prvních společných romantických scén. 

A komu by se zdálo, že natáčení seriálu je časově náročné a pro mladou začínající herečku bohatě stačí, ten by se spletl. Michaela nezahálí a zkušenosti získává na více místech. 

Nové možnosti na ni totiž čekají také mimo seriálový svět. A není se čemu divit, protože její úspěch mezi diváky je opravdu obrovský. Michaela je totiž kromě herečky také velmi dobrou zpěvačkou. Není se tedy čemu divit, že příležitost v muzikálu na sebe nenechala dlouho čekat. Jedná se konkrétně o muzikál Okno mé lásky, kde můžeme vidět Michaelu v roli Sofie. Na svém instagramovém profilu nás o tomto chystaném muzikálu informovala již dříve.

Z premiéry Muzikálu Okno mé lásky, kde hraje Michaela spolu s Veronikou Žilkovou, zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Nyní ale přišla s konkrétními termíny, kdy ji můžeme v divadle Broadway vidět. Svým fanouškům a sledujícím oznámila hned šest listopadových termínů, při kterých si mohou užít nejen její herecký, ale také pěvecký výkon. Kromě listopadu se na tento muzikál s Michaelou můžete těšit také poslední den v tomto roce, kdy se dočkáte silvestrovského představení muzikálu Okno mé lásky. 

Michaela je samozřejmě sama zvědavá, kolik fanoušků si najde cestu do divadla, a tak svůj instagramový post doplnila také otázkou: „Tak schválně, kdo se chystá do divadla Broadway přijít?“ Z následujících komentářů je více než jasné, že o zájem nouze nebude a prázdného hlediště se herci rozhodně bát nemusí. Velké množství komentářů se nese v duchu „už si běžím pro lístky". Tento příspěvek doplnila také o fotografie, na kterých jí to neskutečně sluší. Její mladistvý a roztomilý vzhled je zajisté naprosto ideální do romantického muzikálu. Jak se Míša popere s novou hereckou disciplínou?  

Tento muzikál se dočká premiéry již 3. listopadu 2022 a je složen z nejznámějších hitů Petra Jandy. Těšit se můžete na příběh plný lásky a hledání sebe sama. A obsazení tohoto muzikálu je opravdu skvělé. Držíme všem palce, aby se toto představení dočkalo diváckého úspěchu.

Zdroje článku: