ZOO: Má cenu se na seriál ještě dívat bez Viky a soudce?

ZOO: Má cenu se na seriál ještě dívat bez Viky a soudce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Že těhotenství se většinou moc neplánuje, o tom svědčí případ herečky a zpěvačky Evy Burešové, která svým druhým těhotenstvím narušila dějovou linku právě rozjetého seriálu. Kvůli porodu a mateřským povinnostem herečka ze seriálu mizí, což samozřejmě ovlivňuje i postavu soudce. Bude mít cenu na seriál koukat dál i poté, co z něj ústřední dvojice zmizí?

Scenáristé slibují, že se Viky do příběhu znovu vrátí 

8. listopad se do divácké historie zapsal jako den, kdy se postava Viky Janečkové v ZOO objevila naposledy před pauzou, kterou vyplní velmi příjemnými povinnostmi. Kdyby herečka nebyla těhotná, v seriálu by dál působila a scenáristé by děj ústřední dvojice nejspíš dále rozvíjeli. Jenže kvůli těhotenství se to celé zkomplikovalo nejen scenáristům a hercům, ale i divákům, kterým bude sympatická Viky a pohledný soudce bezesporu chybět. Ostatně, něco takového jim Prima provedla už podruhé za krátkou dobu.

Pamatujete, jak si Eva Burešová srdce diváků získala coby Týna Popelková? Když pak seriál po asi 160 dílech skončil, strhla se lavina nevole. O to víc diváci byli naštvaní, když se dozvěděli, že oblíbenou Slunečnou vystřídá seriál ZOO znovu s Burešovou v hlavní roli. To je sice alespoň trošku uklidnilo, ale i tak nechápali, proč musel tak skvělý seriál skončit. 

Eva Burešová by se měla v ZOO znovu objevit v dubnu kolem 100. dílu ZOO. Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

O Týnu Popelkovou diváci přišli, o to více byli zvědaví na její novou roli Viky Janečkové. Poté, co se jim Týna zažrala pod kůži, nepočítali s tím, že by je Viky mohla nějak zaujmout. A ona zaujala. Byla sice jiná, více odvážná a na pohodu, co se ale nezměnilo, byl fakt, že byla ústřední hrdinkou. Scenáristé diváky potěšili i tím, že k ní dosadili dalšího fešáka herce Roberta Urbana a ušili jim romantický příběh na míru.

Viky Janečková v seriálu ZOO končí kvůli mateřským povinnostem a s ní i herec Robert Urban. Rozhořčení diváků se snaží scenáristé krotit tím, že prozrazují, že postava Viky se do seriálu určitě vrátí. Zatím ale nemohou s přesností určit, kdy přesně to bude. Zatímco ale návrat Viky slibují, o návratu herce Roberta Urbana nepadlo ani slovo. Že by se Viky z Bruselu vrátila sama? Třeba jen na skok? Nebo se s otcem svého dítěte Petrem Křížem rozejde? Na to si budeme muset počkat. 

S návratem soudce se nejspíš nepočítá 

Každopádně něco pravdy na tom bude. Internet plní články, které slibují, že se Burešová do ZOO vrátí. Robert Urban spíše projevuje lítost, že v seriálu končí. Mateřské povinnosti však své herecké kolegyni přeje. Otázkou zůstává, zda je seriál ZOO ještě koukatelný, když ústřední scénu teď má Sid s Haďákem? To musí diváci posoudit sami. Každopádně Sid to od diváků už teď pěkně schytává, a to konkrétně za zpěv. Kromě ústřední dějové linky totiž Sid po Viky přebrala také roli záhadné zpěvačky v baru. Její zpěv však diváci přirovnávají ke mňoukání.