ZOO: Lilly a Markéta půjdou na Petra přes nefunkční topení

ZOO: Lilly a Markéta půjdou na Petra přes nefunkční topení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Markéta se nechce smířit s rozchodem, a tak Lilly vymyslí plán, jak by mohla Petra získat zpět. Musí na to jít přes city! Stačí, když bude předstírat, že má zánět močového měchýře a v bytě nefunkční kotel. Dámu v tísni přece nikdo neodmítne, ne?

Mstitelka Lilly – jak si podá Petra?

Lilly naběhne do kanceláře pana soudce, aby ho sprdla na tři doby! Jak si mohl dovolit opustit dívku, která pro něj udělala první poslední a pomohla mu v době, kdy byl sám na dně? Jak mohl Markétu se zánětem močového měchýře klidně nechat odejít do bytu, kde ani nefunguje topení?! Obětovala mu vše a on ji klidně vykopne kvůli nějaké barové zpěvačce.

Petr ani netušil, že je Markéta nemocná, ale slíbí, že jí zavolá a zeptá se, jestli něco nepotřebuje. Lilly se prohlašuje za její nejlepší kamarádku a pokládá za nutné se jí v těžké chvíli zastat.

Markéta hraje na city

Netrvá to dlouho a Markéta se i s taškou objeví u Petra doma, protože on má zkrátka příliš měkké srdce. Nenechal by ji v bytě, kde je údajně rozbitý kotel, když je navíc nemocná a potřebuje být v teple. Hospodyně Ilonka nevěřícně kroutí hlavou nad tím, kolik nešťastných náhod se takhle najednou může sejít. Naivní Petr možná Markétě skočil na špek, ale ona jí to tedy rozhodně nespolkne.

Je nad slunce jasné, že nářky kolem nemoci a topení nejsou ničím víc než dobře sehranou komedií, kterou Markéta a Lilly ušily na Petra společně. Nebylo by to ostatně poprvé, co Lilly přišla s nějakým šíleným nápadem, jak Markétě zajistit štěstí.

Plán šlape jako hodinky

Důvěřivý pan soudce se bohužel nechá tahat za nos a o „nemocnou“ Markétu starostlivě pečuje. Vaří jí čaj a přijme i rady od doktora, který se za pacientkou zastaví, aby ji vyšetřil a ujistil se, že bere antibiotika. Netřeba zdůrazňovat, že i tohle bylo předem domluvené. Dalšího rána už hlavou kroutí nejen Ilonka, ale i Viky. Jak můžou být ti chlapi tak zabednění?

Protože Markéta údajně potřebuje klid, musejí se Sofie s Benem zdržet déle venku, což se jim dvakrát nezamlouvá. Když v bytě zůstane nakonec jen sama Markéta, dorazí na návštěvu Lilly. Pochvalují si, jak jim plán hezky vychází a že už stačí Petra jenom šikovně svést. Podaří se to?

Zdroj článku:
  • Autorský text