ZOO: Ohromí Michaela Pecháčková diváky jako Lady Y?

ZOO: Ohromí Michaela Pecháčková diváky jako Lady Y?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bude těžké pěvecky nahradit Evu Burešovou, my už dnes však víme, kdo se o to pokusí. Novou pěveckou Lady bude druhá hlavní herečka Michaela Pecháčková. Jaké budou její pěvecké výkony? Podaří se jí ohromit diváky tak, aby na starou Lady X zapomněli? 

Od prvního dílu se v seriálu ZOO na pódiu objevuje známá zpěvačka Eva Burešová. Ale protože my už dnes víme, že Eva Burešová v seriálu končí, bude potřeba najít za ni náhradu. Bude sice těžké se s Evou rozloučit, ale je jasné, že ji teď čekají mnohem příjemnější starosti, a je pochopitelné, že chce svůj čas naplno věnovat svým dvěma synům. Zvláště pak ten nejmladší, Tristan, ji rozhodně bude ještě nějakou dobu naplno zaměstnávat. 

Eva Burešová je skvělá zpěvačka a její specifický hlas pozná snad každý, kdo ji alespoň jednou slyšel zpívat. Je tedy jasné, že nahradit ji nebude snadné. Jisté naštěstí je, že nás o hudební prvek v seriálu nepřipraví. Lady X je totiž hlavním programem v klubu, který paří Markovi a Vojtovi Roklovým, a bez těchto pěveckých večerů by se jim jen těžko přežívalo. Navíc pěvecké zakončení každého dílu už se stalo jakousi tradicí, od které bychom si my diváci jistě nechtěli odvykat. A tak nezbylo nic jiného, než najít za Viky (Lady X) náhradu. A v seriálu můžeme najít hned několik adeptek, máme zde totiž mnoho kvalitních zpěvaček.

Jednou z nich je bezpochyby Sabina Laurinová, která hraje maminku Sid, Alici Novotnou. Dále, jak se ukázalo v seriálu Slunečná, tak i Lucie Polišenská, která v ZOO hraje ošetřovatelku žiraf, je výbornou zpěvačkou. Skvělou adeptkou by také mohla být Michaela Tomešová, která má krásný hlas a hudbě se věnuje i profesionálně.

Navíc v seriálu hraje postavu Adélky a vypadá to, že mezi ní a Markem by mohlo dojít k sblížení, a pak by se skvěle hodilo, kdyby ho podpořila i na pódiu. Produkce se však nakonec rozhodla do role Lady Y vybrat Michaelu Pecháčkovou, ta hraje v seriálu Sidonii Annu Novotnou. A vzhledem k tomu, že je to druhá hlavní herecká postava, pak je její zapojení do pěveckých rolí nejspíše skvělým řešením.

Michaela je skutečně všestranně nadaná a talentovaná mladá žena. Mimo to, že je skvělá herečka, tak se právě zpěvu věnuje už od dětství a má za sebou i několik skutečných pěveckých vystoupení. Myslím si tedy, že pěvecky nás Michaela Pecháčková dokáže ohromit. Jak ale zastane roli tajemné a svůdné Lady? Viky je povahou realistka a ženská od rány a v podání Alex byla za drsnou, nedobytnou a živelnou ženu.

Naopak Sid je její pravý opak. Je totiž až do morku kostí romantickým snílkem. Zvládne se v roli tajemné zpěvačky změnit a probudit v sobě hravou a žhavou stránku? Anebo právě její lehké naivity a romantického vnímání ve prospěch nové Lady Y využijí? To se musíme nechat překvapit!

Zdroj článku:
  • Autorský text