ZOO: Konec přátelství mezi Viky a Markem?

ZOO: Konec přátelství mezi Viky a Markem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Markova nejlepší kamarádka Viky a jeho přítelkyně Mína se nikdy neměly moc rády. Napětí mezi nimi vygradovalo, když Viky zahlédla Mínu nastupovat do auta k cizímu muži, s nímž měla očividně dlouhodobý poměr. Říkat o tom Markovi ale nebyl dobrý nápad.

Pro dobrotu na žebrotu

Petrova hospodyně Ilona varovala Viky, že ne každý muž touží po pravdě a bude-li se nadále plést mezi Marka a Mínu, nakonec by o nejlepšího kamaráda mohla nadobro přijít. Viky (Eva Salvatore Burešová) však tento způsob uvažování nechápala a nepřijímala. Kdyby někdo podváděl ji, tak by přece chtěla znát pravdu! Ukázalo se však, že zkušená Ilonka měla pravdu. Viktoriin pokus přivést Mařenu k rozumu nepadl na úrodnou půdu, naopak si od něj vysloužila jen výčitky a vztek. Marek (Štěpán Benoni) vždycky věděl, že Viky nemá Mínu (Natálie Halouzková) ráda a udělá všechno pro to, aby je rozeštvala. Takže i její poslední akci vnímal jako trik.

Kamarád mi schází čím dál víc…

Do boje se nicméně zapojil i Markův bratr Vojta, který Mínu také zrovna nemusí. Věděl, že se má Mína sejít se svým tajným milencem v restauraci, a nastražil to tak, aby tam Marek dorazil ve stejnou dobu. Ten se tedy nakonec na vlastní oči přesvědčil, že ho jeho milá podvádí. Zlost si ale potom vybil na Viky. Vyčetl jí, že si prostě nedokázala pomoct a musela do toho strkat nos. Fajn, dosáhla tedy svého! Marek skončil nejen s Mínou, ale i s ní! Takové vyústění Viktorie rozhodně nečekala a večer završila utopená v hořkých slzách.

Pomstí se Mína?

Zatím poslední epizoda před letní pauzou – číslo 43 s názvem Někdo musí z kola ven – přinesla krátké usmíření Míny a Marka, po němž ovšem následoval bleskový rozchod. Marek se totiž dozvěděl, že mu Mína lhala také ohledně peněz, které jí dával pro maminku. S Viktorií se naštěstí zase usmířil a ona pak mohla nadále vystupovat v jeho baru coby tajemná Lady X. Co ale přinesou nové díly seriálu, jenž se po prázdninách vrátí na obrazovky? Nepokusí se Mína vrazit mezi kamarády další klín? Dá jí Marek další šanci, nebo zahoří láskou pro Adélku, asistentku své mámy?

Zdroj článku:
  • Autorský text