ZOO: Kam až je Sidonie schopna zajít, aby rozeštvala Aničku a Adama?

ZOO: Kam až je Sidonie schopna zajít, aby rozeštvala Aničku a Adama?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sidonie se vždycky snažila řídit život své vnučky, od studií a práce až po vhodného muže do manželství. Čekal snad někdo, že to v případě Adama bude jiné? Nekompromisní babička rychle zapomněla, že právě on zachránil Sid před únosci, a povolá do akce Alberta, aby zamilovaný pár rozdělil.

Adamovi jde jen o peníze, tvrdí Sidonie

Sid je do Adama zamilovaná jako nikdy. Kudy chodí, tudy pěje ódy na nejlepšího chlapa na světě, a i když Anežka s Eliškou z toho už trochu šílí, samozřejmě jí fandí a přejí štěstí. Totéž se bohužel nedá říct o přísné paní Sidonii, která na základě mnoha ošklivých pomluv usoudila, že Adam se pro její vnučku absolutně nehodí. Co na tom, že právě on ji zachránil před únosci? Co na tom, že pomohl i jednomu z jejích klientů, když se mu během večírku udělalo špatně? Zásluhy se očividně dají zapomenout snadno, ale hříchy minulosti? Ty nikdy! Adam je podle Sidonie zločinec a poloviční blázen, jenž ve skutečnosti vůbec nestojí o Sid, ale o její peníze a rodinný majetek.

Sid je znovu odstavena od rodinného účtu, ale to jí nevadí

Když Sidonie nepřesvědčila vlastní vnučku, aby od Adama dala ruce pryč, rozhodla se jít přímo za ním a požadovat, aby Sid nechal na pokoji. On sám musí přece jasně vidět, že se k sobě vůbec nehodí. Neodradí ji ani fakt, že vnučka za jejími zády vše uslyší a pohrozí jí, že už s ní nikdy nepromluví.

Kdepak! Sidonie se vzdát nehodlá. O tom, jak nepříjemná a tvrdá dokáže být, se Sid přesvědčila už několikrát. Třeba když babička chtěla přerušit sponzoring zoo a spolupráci s ředitelkou Roklovou jen proto, aby dívku přiměla odletět studovat do Los Angeles. Dokonce i teď začne tahat z rukávu samé zákeřné trumfy, např. odstřihne vnučku od rodinných financí. Alice své dceři nabídne pomoc a přinese jí peníze, ale to Sid stejně odmítne. Naštěstí je zcela schopná vydělat si na živobytí svépomocí.

Bože, dej, ať babička dostane rozum. Zdroj: FTV Prima

Sidonie začne mávat bankovkami – kolik Adamovi nabídne, aby nechal Sid?

Babička však zdaleka neskončila. Zablokovaná karta rozhodně není jediný způsob, jak vnučce zkomplikovat život. Je odhodlaná zničit její vztah s Adamem, ať to stojí cokoliv.

Vlastně je více než ochotna zaplatit Haďákovi slušný finanční obnos, jen aby se od Sid držel dál. Nabídne mu sto tisíc korun, a když u něj s touhle nabídkou nepochodí, neváhá částku navýšit.

Adam se ale nedá koupit a nepotřebuje cizí peníze, aby se o svou přítelkyni mohl v případě potřeby postarat. Upřímně Sid miluje a na okamžik dokonce nahlodá Sidoniino přesvědčení, jenže pak se do akce vloží Albert a poplete jí hlavu nejrůznějšími pomluvami. Ona posléze nabídne odměnu jemu, když jí pomůže Adama a Sid nadobro rozeštvat.

Je jejich láska dostatečně silná, aby ustála další drsnou zkoušku? Nebo se Albertovi podaří objevit něco kompromitujícího, co mezi ně vrazí klín? A na čí stranu se přidají Alice s Eduardem? Přesvědčí Adam o své upřímnosti alespoň je?

Zdroj článku:
  • Autorský text