ZOO: Eliška Krásná si svou lásku opravdu „vybojovala“

ZOO: Eliška Krásná si svou lásku opravdu „vybojovala“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eliška byla vždy rázná. Ve snaze chránit Anču zpacifikovala Adama ranou do hlavy. Ukázalo se, že to nebylo třeba, ale cení se i snaha. Zkrátka by nedopustila, aby jejím blízkým někdo ublížil. S posměváčkem Vaníčkem si také vyřídila účty hezky rychle…

První rande Roberta a Elišky se moc nepovedlo

Ošetřovatel hrošíků Jarda si na Elišku dříve tak trochu myslel. Pozval ji na rande, které nedopadlo úplně podle jeho představ, protože Robert Kajnar mu tajně podstrčil projímadlo, a on tak strávil většinu romantické schůzky na toaletě. Přesto si pak dělal z Roberta legraci, když jeho rande s Eliškou dopadlo podobně trapně.

Robert ji pozval do restaurace, jež toho večera nabízela francouzské speciality. Snažit se dámu zaujmout tím, že si objednáte šneky a žabí stehýnka, však není nejlepší nápad, pokud netušíte, jak se tyto pokrmy konzumují. Jedno je jisté – šnek se nemá vycucnout ústy. To vede akorát k dávení, kašli a pořádnému faux pas. Jako by to nestačilo, Robert si navíc ještě namočil kravatu do dezertu.

Byl to zkrátka napínavý a nezapomenutelný zážitek, ze kterého se Eliška potřebovala vzpamatovat a vypovídat mámě. Netušila ovšem, že nepřející Vaníček od vedlejšího stolu všechno poslouchá a že to vzápětí vpálí Robertovi do tváře, aby ho ponížil.

Závistivý kolega málem všechno zničil

Vaníček se nešťastnému Robertovi poškleboval, že se za něj Eliška stydí, všude vykládá o jeho trapném chování a že je jí dobrý jenom na to, aby se staral o její dva syny. Dobrácký fotograf nechtěl věřit, že by to byla pravda, jenže když později Elišku požádal o druhou šanci na rande a ona se zdráhala, značně posmutněl. Přiznal jí, co mu Vaníček navykládal, a tím v podstatě odjistil granát.

Eliška popadla baseballovou pálku a připravená vybouchnout a ničit zamířila rovnou za prolhaným Vaníčkem. Ten nestačil koukat, když za ním vlezla do výběhu a bez váhání mu pálku vrazila do břicha. Kdepak, s Eliškou Krásnou není radno si zahrávat! Vaníček skončil v louži na zemi a ona mu ještě vynadala, aby laskavě nepletl hlavu jejímu klukovi. Robert se teprve v tu chvíli dozvěděl, že ho Eliška zničehonic považuje za svého přítele, ale rozhodně neprotestoval, když mu věnovala nečekanou pusu.

Dočká se nový pár svého štěstí?

Anežka, Matyáš a Mikuláš jen s radostí přihlíželi. Všichni tři už dlouho doufali, že Eliška dostane rozum a pochopí, jak skvělého muže v Robertovi má. Otázkou ale je, jak dlouho jejich čerstvý vztah vydrží a zda skutečně odolá všem dalším problémům, s nimiž se Eliška potýká. Například nadále bojuje s finanční tísní a nemůže synům dopřát všechno to, co by chtěli, protože jejich otec nijak nepřispívá. Od přátel si ale Eliška půjčovat nehodlá a bezpochyby nepřijme ani Robertovu pomoc. Jak se to mezi nimi vyvine dál?

Zdroj článku:
  • Autorský text