ZOO: Eliška je zoufalá. Tak dlouho hledala k Robertovi cestu a teď by mohl zemřít

ZOO: Eliška je zoufalá. Tak dlouho hledala k Robertovi cestu a teď by mohl zemřít
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To, co vypadalo jako velice vtipná záležitost, se nakonec ukázalo jako varování. Anežka si toho všimla už před časem, a proto trvala na tom, aby se Robert nechal vyšetřit. Ten už to nestihl.

Když je hodně emotivní žena, nikdo se nad tím nepozastavuje, ale v případě, že se několikrát za den rozbrečí statný chlap, budí to rozpaky. Vypadalo to tak vtipně, když se Robert při každé příležitosti rozbrečel. Sid si z toho dělala legraci, že je trochu zženštilý, tak se s Eliškou coby drsňačkou moc pěkně doplňují.

Jen Anežka chodila a kroutila hlavou, že to není normální. Roberta už nějaký pátek zná a nikdy takový nebyl. Co se to s ním děje? Nakonec se dopátrala možné příčiny, ale nikdo ji nebral vážně. Musela se hodně snažit a zapojit i Elišku, aby konečně Robert svolil k vyšetření na magnetické rezonanci. Jeho emotivní chování mohlo mít vážnou příčinu.

Jak to pěkně začalo

Anežka ani netušila, že měla ve všem pravdu. Jednoho dne Robert zmizel po nočním focení v zoo. Neseděl nikde na stromě, nespal doma a nebral telefony. Eliška už nevěděla, kde ho hledat. Nakonec to byl Fanda, kdo jí přišel říct tu smutnou novinu. Roberta odvezla záchranka. Našli ho v areálu, venku. Ještě žil, ale moc nechybělo a mohli volat místo sanitky pohřebáky.

Všichni se o dobráckého fotografa bojí, Eliška samozřejmě nejvíc. Tak dlouho jí trvala, než pochopila, že nemusí pro Mikuláše a Matyáše hledat nového tátu, protože ho má rovnou pod nosem a štěstí se k ní zase otočilo zády. Zda Robert přežije a bude to bez následků, zatím nikdo nedokáže říct.

K velkému překvapení Eliška zjistila, že vášnivý fotograf stihl ještě čerstvě nafocené fotografie dát do fotobanky a jsou opravdovým hitem. A Robert se ani nezmínil, že ji ustanovil osobou, která má oprávnění s jeho fotkami nakládat a může se také dostat k penězům, které za ně vydělá.

(S ohlášeným příchodem nového fotografa v podání Tomáše Kluse zřejmě návrat Jana Vápeníka v roli Roberta Kajnara není v plánu.)

Kratina v roli Raula, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zdravotní obtíže postihli i kuchaře Radka. Doplatil na svou vášeň pro rybaření a po souboji s pověstným sumcem skončil s poraněnými šlachami, takže neunesl ani hrnec. A to je pro kuchaře dost zásadní. Z nouze šel požádat Raula, aby mu na chvíli v kantýně pomohl, ale ten mu dal košem. Nakonec si to rozmyslel, a přece jen se práce kuchaře ujal. A všichni jásají, protože tak dobře se v zoo ještě nejedlo.

Radek je tak sice rád, že někdo jeho práci zastane a nemusí se bát, že by nesplnil své povinnosti, ale také trochu začíná na Raula žárlit. Když ochutnal jeho guláš, už se ani nedivil, že všem tak moc chutná.

Zdroje článku: