ZOO: Drzá majitelka psího útulku konečně vezme Charlieho na milost, ale Tez a Izy mají starostí nad hlavu

ZOO: Drzá majitelka psího útulku konečně vezme Charlieho na milost, ale Tez a Izy mají starostí nad hlavu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Charlie na pravidelném posezení s děvčaty začíná rozebírat situaci kolem psího útulku, ale moc úspěšný není a mladé ženy nechápou, proč by se měly pouštět zase do nějaké akce, ze které jim nic nekápne.

To, že je Kytková v právu je moc nezajímá. Vždyť ani sama pomoc nechce a právní služby, které ji Charlie nabízel, hrdě odmítla. Tak proč pomáhat někomu, kdo o to nestojí.

Jenže Charlie je jako očarovaný. Přestože uvádí jako důvod zmaření obchodu, ve kterém jsou zapleteni ti největší darebáci, možná je za tím úplně něco jiného. Nakonec šéf ohlásí, že to tedy s Kateřinou vyřeší sám.

Za Kytkovou zašel do útulku starý Polák. Ten je přesvědčený o tom, že si může koupit úplně každého. Nakonec je rád, že stihne před naštvanou zrzečkou utéct. A ani Charlie, který za dívkou zašel, nedopadl lépe. Kateřina je přesvědčená, že si na dobráka jen hraje a je spolčený s Polákem.

Když přijde do útulku na udání kontrola, majitelka není ani překvapená. Jak se však dozvídá, tím to teprve začíná a na pokyn hejtmana se na ni sesypou všechny možné kontrolní orgány a něco určitě najdou. Jenže když se Katka jen tak mezi řečí zeptá, zda je za tou pomstou také Rakušan (Charlie), zjišťuje, že Rakušan naopak nedávno převezl starostu a pomohl lidem, kterým hrozilo, že přijdou o střechu nad hlavou.

Kateřina se rozhodne, že dá Charliemu šanci a jako poděkování mu přivede psa. Nechá ho u Ilonky, která ovšem netuší, že během chvilky dokáže nevinně vyhlížející tvor zničit vše, k čemu se dostane.

Podivné období prožívají Tez a Izy. Něco se děje a ony musí chvíli zkoumat, co za podivným chováním Marka a Vojty stojí.

Když konečně Vojta Markovi vysvětlil, proč se mu zdá, že je někdy Tez jako vyměněná, Marek naplánoval odplatu. Vůbec se mu nelíbí, že si z něj dvojčata dělají legraci. Vojtovi je to sice jedno, ale proti zábavě nic nemá. Začnou tak dvojčata zaplétat do vymyšlených aktivit a tváří se, že si to přece domluvili.

A dívky jsou zmatené, protože netuší, zda to ta druhá z nich opravdu domluvila. Tez tak musí roznášet po městě letáky, Izy zase končí v baru v kuchyni a umívá nádobí. Když si nechá Marek masírovat od Tez záda, protože mu to přece slíbila, když myla nádobí, holkám konečně dojde, že kromě Vojty o jejich tajemství už ví i Marek. Zatím netuší, jak moc nebezpečné to pro ně bude, a hlavně jak se k jejich odhalení postaví Charlie.

Zdroj článku: