ZOO: Dokáže Kajnar sbalit Elišku?

ZOO: Dokáže Kajnar sbalit Elišku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To je otázka, kterou si už dlouho klade snad každý divák seriálu Zoo a jež nadále zůstává bez odpovědi. Zdá se však, že v zatím posledních epizodách měl Robert Kajnar pro získání Eliščina srdce lepší podmínky než kdy dřív. Využije jich?

Eliška má v životě jen dva důležité muže – své syny

Eliška Krásná v podání Lucie Polišenské je dcera veterinářky Anežky (Pavla Tomicová), ošetřovatelka žiraf a unavená svobodná matka dvou vykutálených kluků, Mikuláše (Matyáš Sekanina) a Matyáše (Viktor Sekanina). S jejich otcem se rozešla a vzhledem k tomu, že jí s péčí o chlapce vůbec nepomáhá ani ji finančně nepodporuje, nemůže mu přijít na jméno.

Neúspěšný vztah poznamenal její důvěru v muže. Eliška chce být nezávislou na pomoci druhých, aby dokázala sobě i synům, že se dokáže o vše postarat. Nezbývá jí tak energie, čas a ani chuť na další randění. Anežka, neúnavně věřící v dceřino štěstí, jí přesto ustavičně dohazuje nápadníky. Jeden je větší podivín než druhý a Eliška je všechny úspěšně odmítá. Šance na lásku jí přitom leží před nosem…

Fotograf se srdcem na dlani

Robert Kajnar (Jan Vápeník) se rád maskuje a schovává v různých částech zoo, aby měl šanci zachytit co možná nejlepší záběry zvířat.

O jeho hluboké lásce k Elišce nemá téměř nikdo tušení, snad kromě ošetřovatele hrošíků Vaníčka, jenž se mu donedávna pokoušel Elišku přebrat. Využíval k tomu tipy na ideální dárky a rande, které před ním naivní Robert zmiňoval. Následovala zasloužená pomsta v podobě projímadla, jež Kajnar podstrčil Vaníčkovi a on pak místo rande strávil perné chvilky na toaletě.

O Elišku se následně pokoušeli jiní nápadníci, ať už přičiněním její matky nebo čiré náhody. Žádný z dalších pokusů o schůzku však nevyústil v trvalejší vztah.

Odhodlá se Robert k zásadnímu kroku?

Teď, když Vaníček přesunul pozornost na ošetřovatelku Petru a Robertovi nestojí v cestě žádný sok, to vypadá, že by konečně mohl chytnout příležitost za pačesy a pozvat Elišku na večeři. Tentokrát bez tajnůstkářství a nesmělých pokusů.

Eliška je jistě ženou, která ocení jednání na rovinu. Robert jí už mnohokrát pomohl ve finanční tísni a také s problémovými synky, aniž by o tom věděla. Teď by ale měl sebrat odvahu a otevřeně projevit své city. Dokáže to však? A pokud ano, dá mu Eliška šanci?

Zdroj článku:
  • Autorský text