Eva Salvatore Burešová ze seriálu ZOO slaví dnes narozeniny

Eva Salvatore Burešová ze seriálu ZOO slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V posledních letech velmi oblíbená herečka Eva Burešová oslaví své 29. narozeniny 22. července. V jakých rolích jsme ji již viděli a jaká dějová linka ji čeká v seriálu ZOO?

Eva jde poslední roky z role do role. Z televizního hitu Slunečná přeskočila rovnou na natáčení seriálu ZOO. V současné době Eva i zpívá nebo hraje v divadle a společně se svým životním partnerem Přemkem Forejtem natočila rytířský videoklip k její nové písni Žena z oceli.

Poprvé jsme mohli Evu zaznamenat již v roce 2011 v soutěži Česko Slovensko má talent, kde vystoupila se svým zpěvem písně od Beyoncé. Postupně se probojovala až do finále, kde nezvítězila.

Po soutěži získala roli v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, která jí zajistila úspěch hlavně mezi mladším publikem a dále pokračovala v hraní v divadle a seriálech. Nyní Evu vídáme hlavně na obrazovkách v seriálu ZOO.

Zdá se, že je opravdu na roztrhání, ale již několikrát avizovala své zvolnění. Eva totiž právě s Přemkem Forejtem, který je uznávaný šéfkuchař , čeká své druhé dítě. To by se mělo narodit někdy v létě. Podle posledních zpráv a jejího profilu na Instagramu si nyní Eva pořídila s partnerem Přemkem dům kousek od Prahy.

Eve Burešová a Přemek Forejt, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Těhotenství herečky Evy Burešové znamená, že se bude muset jako postava Viky na nějakou dobu stáhnout ze seriálu ZOO. Prima k tomu ještě nevydala konkrétnější prohlášení, zda se Viky na nějakou dobu „odstěhuje“, zda zakomponují těhotenství do děje nebo bude dokonce nahrazena jinou postavou.

Sama herečka spekulace o odchodu potvrdila, zároveň ale vyvrátila spekulace o tom, že by ji měla nahradit kolegyně Michaela Pecháčková, která hraje Sid Annu Novotnou. Dle jejích slov se jedná o nesmysl, jelikož Sid má svou vlastní linku. Diváci si tak budou muset počkat po letní pauze na to, jak si scenáristi s odchodem Evy na mateřskou dovolenou poradí.

V seriálu ZOO hraje Eva Burešová talentovanou Viktorii Janečkovou, která se snaží vydělat každým dostupným způsobem peníze, aby mohla zaplatit dluhy. Ty jí vznikly, když se rozešla s bývalým přítelem Kamilem – podvodem ji o jejich společnou firmu připravil. Shodou okolností získá velmi dobře placenou práci u soudce Petra Kříže, kterému hlídá jeho dvě děti.

V průběhu seriálu se Viky do soudce zamiluje, ale celá situace se zkomplikuje, když se zamotá do hry na své vlastní dvojče, které vymyslí bratři Roklovi, aby Viky uchránili od prozrazení, že je ve skutečnosti Lady X. Do ní se totiž zamiluje soudce Kříž, jenže netuší, že je Viky a její dvojče Alex ve skutečnosti ta stejná osoba.

Krom jejích milostných příběhů ale můžeme sledovat její přátelství s kamarádem Markem Roklem, který Viky zaměstnává jako zpěvačku Lady X v jeho a bratrově baru, a Sid Annou Novotnou, která je Viktoriina spolubydlící.

Evu Salvatore Burešovou můžete zatím nadále sledovat v seriálu ZOO, kde je její postava jednou z hlavních linek seriálu. Na 29letou herečku dosáhla Eva Burešová už obdivuhodné kariéry a k narozeninám jí přejeme jen to nejlepší.

Zdroje článku: