Zoo: Bílkovský ždímá z Heleny peníze. Jak s ním Stáňa zatočí?

Zoo: Bílkovský ždímá z Heleny peníze. Jak s ním Stáňa zatočí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Helena Pechová bohužel nedbá varování svých přátel a nadále sype peníze do sňatkového podvodníka Bílkovského. Jestli ji chce Stáňa konečně přivést k rozumu a ukázat jí tvrdou pravdu, bude muset zapojit do akce manželku Bílkovského.

První pohled často klame

Když se v zoo poprvé objevil profesor Bílkovský (Aleš Procházka), zdálo se, že jde o seriózního a sympatického muže s upřímným zájmem o přízeň Heleny Pechové (Jitka Sedláčková), ošetřovatelky opic. Právě díky němu a jeho třídě studentů se koneckonců podařilo připravit Heleně pěkné narozeninové překvapení.

Bílkovský a žáci totiž na prosbu její kamarádky Stáni předstírali, že si Helenu pamatují z filmu, kde bývala dětskou hvězdou. Snažili se působit jako její věrní fanoušci, aby jí udělali radost. Bylo proto velmi překvapivé, když později Bílkovský vyjel po Stáni (Vanda Hybnerová).

Aleš Procházka jako profesor Bílkovský, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Oslíčku, otřes se

Rázná Stáňa poslala Bílkovského do háje, ale on celou věc obrátil proti ní – namluvil Heleně, že to ona vyjela po něm! Přátelství dvou kolegyň tak bylo ohroženo. Helena se bohužel do podvodníka natolik zamilovala, že mu nejen plně důvěřuje, ale dokonce mu začne dávat peníze. Zajde to tak daleko, že si nakonec půjde sama půjčit právě za Stáňou, aby mu měla co dát. Pranic nepomáhají dobře míněné rady a snaha Helenu před vykutáleným nápadníkem varovat. Jelikož Bílkovský dovede každý svůj záměr šikovně vysvětlit, jen těžko se mu dokazuje pravda.

Manželka v ráži

V nejbližších dílech seriálu začne Bílkovský z Heleny tahat peníze znovu, tentokrát údajně na koupi chalupy. Stáňa náhodně narazí na jeho manželku, o jejíž existenci neměl nikdo ani potuchy. Pokusí se proto zatvrzelou Helenu znovu varovat, ale ta jí bohužel pořád odmítá věřit.

Stáni nezbývá nic jiného, než se odhodlat k radikálnímu kroku a pozvat paní Bílkovskou přímo na schůzku Heleny a Bílkovského, kde je bude moci konečně konfrontovat. Helena tedy bude přece jen nucena přijmout hořkou zradu a smířit se s pravdou. Pochopitelně bude nešťastná, že takhle naletěla podvodníkovi, ale dobří přátelé ji v těžké chvíli podrží.

Zdroje článku: