ZOO: Berenika Suchánková se nad otcem rozplývá chválou, v seriálu mu však uštědří pořádnou ránu pěstí

ZOO: Berenika Suchánková se nad otcem rozplývá chválou, v seriálu mu však uštědří pořádnou ránu pěstí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Berenika Suchánková má v seriálu své pevné místo už od začátku, ale její postava nikdy moc nevyčnívá a dalo by se o ní říct, že tak trochu dělá křoví hlavním seriálovým hvězdám. Mladá herečka se objevuje téměř v každé epizodě, ale jen na pár okamžiků a možná by si zasloužila i svou dějovou linku.

Ani příchod jejího otce Michala Suchánka ji nejspíš moc do popředí děje neposune. Suchánek je sice seriálovým otcem, ale jeho dcerou je Eliška Krásná, dcera veterinářky Anežky (Pavla Tomicová).

Pro Bereniku i jejího otce je práce na jednom projektu vítaná. Oba už hráli v seriálu Krejzovi, a dokonce i s Pavlou Tomicovou. Scenáristé ZOO jejich přání rádi vyhověli, ale trošku je poškádlili tím, že jejich postavy k sobě vlastně žádný vztah nemají.

Michal Suchánek jako Ruda Krásný bude velice často v blízkosti Anežky, a protože postava Bereniky je Petra, studentka veteriny, tak se velice často bude vedle Anežky pohybovat. Občas se zapojí i do jejich hovoru, aby byla na straně Anežky.

Berenika v seriálu ZOO, zdroj: FTV Prima

Mě baví tato jeho poloha. Ostatně – on dost často hraje komické a podivínské role. Bylo tomu tak i v Krejzových, ale snaží se ty postavy odlišit a vždy si v nich něco najde, aby nebyly stejné. Věřte ale, že výborný je i v dramatické poloze,

láká diváky seriálu herečka, která tvrdí, že na kolegyni Lucii Polišenskou ani trochu nežárlí a nevadí jí, že Lucie mu na place jako Eliška říká táto.

Berenika hraje v ZOO už od začátku mladou studentku veteriny, ale do osobního kontaktu se zvířaty se moc nedostala. Má však velice pěkné zážitky z krmení žiraf, což se jí poštěstilo právě díky seriálu. Sama si trochu svou roli věčné studentky dobírá.

Myslím, že už ta moje Petra dostudovala. Odhaduji to podle toho, že mi dávají víc pracovních pravomocí. Jednou jsme natáčeli s antilopou, ale obvykle máme na place želvy a hady. Nedávno mi produkce volala, zda bych měla problém s hadem. Řekla jsem, že nutně ho držet nepotřebuji, ale nějak bych to zvládla,

 prozrazuje, kdo jí přijde do cesty.

Berenika by si také pro svou postavu přála pořádného chlapa. Sama však trochu o Petře pochybuje, jak by to zvládla. Přijde jí trochu jako suchar, co nemá smysl pro humor. Berenika také prozradila, že bude mít s otcem vyhrocenou scénu, ve které to od ní pěkně schytá. A bude ho to bolet.

Mladá herečka už se ve světě seriálů pohybuje deset let, ale na svou velkou příležitost zatím čeká. Její otec měl start mnohem rychlejší a už od útlého dětství hrál i na divadle. Po úspěchu komedie Sněženky a machři z něj byla dětská filmová hvězda. V době natáčení mu bylo 16 let, ale kvůli drobnému vzrůstu vypadal mladší.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek