ZOO: Adélka to rozbalila v baru! Byla důstojnou náhradou Lady X?

ZOO: Adélka to rozbalila v baru! Byla důstojnou náhradou Lady X?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky zrušila domluvené vystoupení v baru, a tak musel Marek urychleně vymyslet, kde za ni sežene náhradu. Rozhodl se vsadit na krásnou Adélku, která na pódiu prokázala nečekaný talent. Byla tak dobrá, že by si ji možná měli nechat.

Krize kvůli puse! Kdo večer zazpíval místo Lady X?

Těžko říct, jestli nečekaný polibek rozhodil víc Marka nebo Viky. Ačkoli se mělo jednat jen o falešnou pusu, vzešlo z ní cosi hlubšího, co Marka přimělo začít o své nejlepší kamarádce uvažovat v novém světle. A Viky, aby tyhle myšlenky zarazila hned v úvodu, se Markovi začala pro jistotu vyhýbat. Dokonce si vymyslela nachlazení a bolest krku, aby nemusela večer vystupovat v baru. Najednou tak bylo zapotřebí sehnat odpovídající náhradu. Kdo by však mohl zastoupit populární Lady X?

Ti dva tvoří nerozlučnou dvojku, má Adélka šanci? Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Se svým prázdným náručím za sebe už neručím…

Řešení se naštěstí nabídlo samo v podobě krásné a milé Adélky. Tahle holka je prostě vždycky ochotná přispěchat Markovi na pomoc. Zřejmě nikdo ale nečekal, jak dobrá ve skutečnosti bude. Pak se na pódiu objevila v atraktivních červených šatech a spustila písničku S nebývalou ochotou od Marty Kubišové. Bála se, aby zákazníci nezačali prchat z baru. Ti však byli spokojení a Marek s Vojtou pak přímo zářili nadšením. Zejména Vojta měl jisté pochybnosti, ale musel uznat, že to bylo mnohem lepší, než čekal. Adélka má moc příjemný hlas, a tak by rozhodně stálo za úvahu, jestli ji nepřijmout natrvalo.

Žárlivá ctitelka? Kdo si Adélku spletl s Markovou přítelkyní?

Když se Adélka po vystoupení občerstvovala u baru, zničehonic na ni nastoupila Markova někdejší obdivovatelka. Tohle má být ta slečna, která ji nahradila? Chudák Marek netušil, co říct, zejména proto, že jeho přítelkyní nebyla vlastně ani jedna z nich. Podrážděnou a evidentně šílenou dívku chtěl Vojta vyprovodit ven, ale naštěstí odešla sama. Adélce se Marek za tu scénu omluvil. Ona se nijak nezlobila, naopak se zdálo, že ji to celkem pobavilo. S Markem se člověk rozhodně nenudí.

Tajemství vietnamské kuchyně mělo zůstat neobjeveno

Za pomoc s vystoupením Adélka nechtěla žádné peníze, řekla si však o jídlo. Domluvila se s Markem, že by jí mohl uvařit něco dobrého. Tuhle jí přinesl oběd přímo do práce, údajně proto, že potřeboval poradit s novým jídelníčkem. Nenápadně tak do ochutnávání zapojil i paní ředitelku.

Kromě toho Adélku párkrát pozval na vynikající večeři a vždy pro ni připravil něco výjimečného. Vietnamské speciality se ovšem ukázaly jako špatná volba. Hmyzí salát, kuřecí pařáty a kachní zárodky, to všechno zní jistě zajímavě, ale co si s tím počne český žaludek? Začne hlasitě protestovat. Na druhý den se Adélka i Marek probudili s příšernou nevolností. Oba si vzali volno a sešli se v baru, aby do sebe nacpali alespoň namáčené piškoty a společně trpěli. Příští ochutnávka se snad vydaří lépe…

Zdroj článku:
  • Autorský text