ZOO: Haďák kvůli Aničce vyměkl? O jakou pomoc požádá Alenu?

ZOO: Haďák kvůli Aničce vyměkl? O jakou pomoc požádá Alenu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adamův byt nebyl zrovna synonymem romantického hnízdečka, ačkoli hnízdem by v jistém smyslu být mohl. Všude se válel nepořádek a z terárií tu a tam unikl had. To všechno by Anička skousla, ale nepohodlná postel jí vážně dávala zabrat. Naštěstí Adama napadlo elegantní řešení.

Ančin únos Adama změnil

Bývaly doby, kdy z Adama čišel chlad na míle daleko. S nikým se moc nepřátelil, se zdvořilostmi se nezdržoval a více než s lidmi si rozuměl s hady. Přesto se mu čas od času podařilo odhalit světu dobré srdce, a tak i když to byl nesnesitelný mrzout, Anička si ho zamilovala.

Haďák jí dlouho nemohl odpustit, že mu zatajila pravdu o svém původu. Prohlašovala se za chudého sirotka, a přitom byla dědičkou bohatého sklářského impéria. Teprve poté, co byla unesena, si Adam uvědomil, že ji nechce ztratit a že už jí to tajnůstkářství odpustil. Vlastně je od chvíle, kdy ji zachránil z temného a odporného sklepa, úplně jako vyměněný.

Děsivá zákoutí chlapského doupěte…

Adam a Anička spolu začali chodit a z odměřeného a nepřístupného chovatele plazů se rázem stal citlivý a starostlivý partner. S Ančou trávil čas nejen v práci, ale i poté, kdy společně chodívali buď k ní domů anebo do jeho bytu. U ní naneštěstí neměli žádné soukromí, protože se tam nedávno nastěhovala svérázná Tez. Nemluvě o těhotné a náladové Viky.

Zkrátka pořádný babinec, který Adamovi začínal pomalu lézt na mozek. Z toho důvodu navrhl Aničce, aby se příště sešli u něj. Dívka nechtěla být za rozmazlenou fiflenu bažící po luxusu, takže souhlasila. To ale ještě netušila, jaká překvapení si na ni Adamova útulná klícka připraví…

Popravdě, Adam s tak brzkou návštěvou úplně nepočítal. Nedá se říct, že by měl zrovna uklizeno. Na stole trůnilo špinavé nádobí a vůbec celý prostor působil trochu jako po výbuchu. Nejhorší pro Aničku ale bylo to Záhořovo lože, které si Adam troufal nazývat postelí. Na tom se prostě nedalo pohodlně spát. Ačkoli ten had, co Adamovi utekl z terária během krmení a zabydlel se přímo pod polštářem, si to tam očividně užíval.

Anička není žádný cimprlich, ale co je moc… Zdroj: FTV Prima

Každá by chtěla takového Adama

Anička později přemýšlela, jak by Adamovi šetrně sdělila, že jeho byt není úplně ideální. Nemusela to však ani říkat, on sám si dobře uvědomoval, že chlapské doupě postrádá půvab a ženskou ruku. Nechtěl, aby se k němu jeho přítelkyně bála chodit, a tak povolal do akce Alenu. To byla v podstatě jeho jediná kamarádka, kterou si troufl požádat o pomoc. Poprosil ji, aby s ním vybrala novou postel a maličko zútulnila byt. Jeho upřímná snaha přinesla kýžené ovoce.

Anča nestačila žasnout, když pak vkročila do upraveného pokojíčku s novou a lákavě vyhlížející postelí. Taky že ji s Adamem hned pokřtili! Kdo by to do toho kdysi necitelného Haďáka řekl, že se kvůli holce dokáže takhle překonat! Navíc Aničce pomůže, když se u ní začne projevovat posttraumatický stresový syndrom. Utěšuje ji a chrání na každém kroku. Prostě poklad!

Zdroj článku:
  • Autorský text