Žofka, Svatka a Anežka z Ulice: Tři kamarádky a tři reálné a odlišné holčičí světy. Jedna je občas k nepoznání

Žofka, Svatka a Anežka z Ulice: Tři kamarádky a tři reálné a odlišné holčičí světy. Jedna je občas k nepoznání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Byly doby, kdy se Žofka před spolužáky spíše skrývala a byly časy, kdy se nerozlučné kamarádky Anežka a Svatka dostaly do holčičí rvačky. Tohle všechno je však již pryč a z dívek se staly nejlepší kamarádky. Jaké jsou ve skutečnosti? Kdo má třeba vlastní fotku na oblečení?

Karolína Lipowská

Anežka Klímová, to je role herečky Karolíny Lipowské v seriálu Ulice. Na delší čas se s ní však musí rozloučit, i když svou Anežku nechce opustit nadobro. K Ulici, ke svým seriálovým rodičům a k holkám (Žofce a Svatce) si vytvořila neobyčejné pouto, a proto by se alespoň sem tam v seriálu chtěla objevit, když přijede do České republiky na prázdniny. Proč vlastně odcestovala takhle daleko?

„Do Abú Dhabí se stěhujeme přibližně na dva roky kvůli práci mého taťky. Těším se, ale jsem i nervózní z ohromné životní změny, která mě čeká. Budu tam navštěvovat mezinárodní školu a dokonce mě tam čeká i maturita,“ svěřila Karolína pro nova.cz.

Herečtí kolegové byli z jejího odjezdu smutní, hlavně její seriáloví rodiče Hana Baroňová a Filip Čapka. Hana odjezd své propůjčené dcery oplakala, jako kdyby ji opouštělo její vlastní dítě. Karolína Lipowská tak vstoupí do dospělého života na úplně jiném místě a s úplně jinými spolužáky a kamarády, než by kdy čekala. Je to velký krok do neznáma, ale o to víc vzrušující.

Seriáloví rodiče se loučí se svou seriálovou dcerou
Zdroj: TV Nova | Seriáloví rodiče se loučí se svou seriálovou dcerou

Kateřina Ujfaluši

Role Žofie Duškové patří dceři slavného otce Kateřině Ujfaluši. Jejího tátu Tomáše Ujfalušiho asi netřeba představovat, zato s jeho dcerou by se chtěl seznámit téměř každý. Takto okomentovali její krásu na webu isport.blesk.cz před dvěma lety: Kačenka (15), panečku! Tělo pevné a pružné jako luk, z kterého Amor vysílá své pověstné šípy lásky. Oči hluboké jako vltavské tůně, nad kterými hrála princeznu Fionu v muzikálu Shrek a zpívala ve Smetanově síni.

Její otec za takové komentáře asi nebyl úplně rád. I když půvab měla opravdu po kom zdědit, takže se není čemu divit. Její maminka byla a je také stále krásná. Kateřina však nemá jen hezkou tvář, má rovněž bystrou hlavu a slavíka v hrdle. Ráda a krásně zpívá, střední školu studuje v angličtině a lásku ke koním také nezapře, i když na vyjížďky již nemá tolik volného času. Jako každá mladá dáma v dnešní době je aktivní na sociálních sítích. 

Kristýna Hocková

Představitelka Svatky z Ulice Kristýna Hocková je ve světě sociálních sítí a médií asi tou nejaktivnější ze všech tří děvčat. Na první pohled byste ji možná ani nepoznali. Žádné dioptrické brýle, žádné nevýrazné oblečení, vlastně je to úplně naopak. Kristýna se na Instagramu prezentuje výrazně nalíčená, stylově oblečená podle nejnovějších trendů a dokonce prodává sebe samu a svou podobiznu na oblečení na svých webových stránkách. Ráda také propaguje různé značky kosmetiky, módních doplňků a všeho možného, co jí zrovna padne do oka.