Znáte všechny aktuální dětské herce z Ulice?

Znáte všechny aktuální dětské herce z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Protože je Ulice rodinným seriálem, nabízí prostor také pro dětské a nezletilé herce. Které z nich jste si v seriálu oblíbili nejvíce? Je to Šimon Urban, Anežka a Michal Klímovi, Vojta a Karlík Marečkovi nebo Lexík?

Šimon Urban je velmi bystrý kluk 

Mít dítě tak rozumné, jako je seriálový Šimon Urban (herec Jakub Krause), by si přáli nejspíš všichni rodiče. Šimon, který se v Ulici objevil už jako malý kluk, aktuálně svou mámu a jejího partnera Jirku zásobuje životními moudry. Ačkoliv je strachy bez sebe o svou mámu, které diagnostikovali rakovinu, snaží se situaci odlehčit humorem sobě vlastním. Šimon diváky Ulice mimo jiné baví i tím, jak odpálkuje svoji seriálovou mámu Gábinu pokaždé, když se s ním chce objímat. 

Anežka a Michal Klímovi jsou vtipnou dvojkou 

Odlehčení od vážnějších témat pro diváky přinášejí také seriáloví sourozenci Anežka (Karolína Lipowská, 16) a Michal (Karel Klement) Klímovi. Ti jsou neustále v sobě a dohadují se o nesmrtelnosti brouka. Rodičům lezou na nervy, ale diváky dokážou bezesporu rozesmát. Anežka si je jistě získala svým zápalem pro ekologii i tím, že svým rodičům pomalu zakazuje cestovat samostatně autem, protože je to neekologické. Michal, ačkoliv jen paří, sem tam prohodí vtipnou hlášku, která jeho postavu činí nezapomenutelnou. Naposledy diváky pobavil svou schopností rychle si vydělat peníze na nový notebook. 

Vojta Mareček si musel vydobýt své místo v životě 

Už jako velmi malý kluk si musel Vojta Mareček (herec Felix Šrámek) vydobýt své místo v životě. Naštěstí se dostal do blízkosti Karly, která se pro malého sirotka ihned nadchla. A to natolik, že si ho později s Márou adoptovali. K němu jim do rodiny přibyl malý Kustík (Vilém Schön). Teď kluky doma čeká zemětřesení. Jejich maminka se zbláznila do Jakuba Štěpánka, kvůli kterému nakonec možná opustí i Máru. 

Diváky jistě okouzlil také představitel malého Lexíka. Ten to v Ulici nemá lehké. Zemřela mu maminka Světlana, po které se mu doteď stýská. Naštěstí se teď zamiloval do sportovně-vědeckého kroužku s názvem Drozdi, a tak má o zábavu postaráno. Pozorným divákům nejspíš neuniklo, že původního představitele Lexíka Václava Motyčku vystřídal Filip Hornyak, a to z důvodu náročnějšího scénáře.