Známý španělský seriál dostane spin-off –⁠ a i ten bude mít svou platformu na Netflixu

Známý španělský seriál dostane spin-off –⁠ a i ten bude mít svou platformu na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Papírový dům: Korea“ je korejský remake úspěšného španělského seriálu „Papírový dům“. Nyní Netflix oznámil nadcházející datum premiéry a zároveň vydal novou upoutávku.

Úspěch + úspěch = megaúspěch?

Zdá se, že chytré hlavičky v hlavní centrále Netflixu dokázaly spojit dva různé světy dohromady –⁠ a udělat z toho zbrusu nový hit, který nejspíše naváže na své úspěšné „rodiče“.

Papírový dům: Korea“ bude pro Netflix nejspíše něco jako kombinace svých dvou nejúspěšnějších mezinárodních seriálových hitů. Koneckonců patří hned tři série „Papírového domu“ mezi nejlepších 10 neanglických řad seriálů na Netflixu všech dob, jedna z nich dokonce na 2. místě. No a kdo je na prvním místě?

Překvapivě gigantický úspěch „Hry na oliheň“, jejíž jediná řada dokázala vygenerovat miliardu hodin sledování. „Hra na oliheň“ je, jak asi každý ví, korejský seriál. Pokud se tedy zamyslíme, co by mohlo zkombinovat tyto úspěchy, je jasné, co se muselo v Netflixových katakombách zrodit. Korejský remake „Papírového domu“.

Už jen dva měsíce

Datum odvysílání bylo oznámeno v nové upoutávce, která nám také poprvé ukazuje, jaké masky bude nový tým nosit. Je jen logické, že korejští bankovní lupiči nechodí s podobiznou španělského malíře Salvadora Dalího, nýbrž používají masky Hahoe, které mají v Koreji dlouhou tradici.

První trailer byl zveřejněn již v lednu, tam se nám poprvé ukázal nový profesor (Yoo Ji-tae) a jeho novou posádku, která zahrnuje (náhoda nebo plánovaně?) hvězdu z „Hry na oliheň“, Parka Hae-Sooa.

„Papírový dům: Korea“ startuje 24. června 2022 na Netflixu.

Zdroje článku: