Zlatá maska už od 6. září na Primě. Kdo se pod maskami bude skrývat tají produkce i před generálním ředitelem

Zlatá maska už od 6. září na Primě. Kdo se pod maskami bude skrývat tají produkce i před generálním ředitelem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Novou zábavní show Zlatá maska po odložení konečně uvidíte v televizi. Už od neděle 6. září se na ni můžete těšit na televizní stanici Prima. O co půjde a koho v ní uvidíme?

Pořad byl inspirován oblíbeným formátem, který byl úspěšně odvysílán již v několika zemích. Televizní stanice Prima a Joj show společně zorganizovaly. Měla se začít vysílat už od pátku 20. března, ale kvůli koronavirové krizi byl start této novinky odložen. Teď jsme se ale konečně dočkali!

V pořadu vystupuje šest českých a šest slovenských celebrit pod maskami. Chobotnice, Jednorožec, Krokouš, Králík, Panda, Páv či Bubák - to jsou zatím odtajněné masky, které v pořadu uvidíme. Nikdo ale neví, kdo se pod nimi skrývá. To musí zjistit tým detektivů pouze podle zpěvu a vystoupení maskovaných zpěváků, herců a dalších známých osobností. Moderátorem je Martin Pyco Rausch a mezi detektivy se v každém díle objeví Jakub Prachař a Michal Hudák. Můžete se ale těšit i na hvězdy jako Jiřina Bohdalová, Marta Jandová nebo Celeste Buckingham.

Nejstřeženější televizní tajemství

To alespoň o show tvrdí její tvůrci. No, posuďte sami. Kvůli utajení je pořad natáčen až v Budapešti. Složení účinkujících znají jen dva lidé a dokonce ani generální ředitel TV Prima pořád netuší, kdo se pod maskami bude skrývat. Vše je tak točeno v největším možném utajení, tak uvidíme, jak vše dopadne.

Už v neděli ve 20:15 na TV Prima!