Zlatá labuť: Zrzka Kamila Trnková ve vedlejší roli jako klavíristka Marta, která pěkně zamíchá dějem

Zlatá labuť: Zrzka Kamila Trnková ve vedlejší roli jako klavíristka Marta, která pěkně zamíchá dějem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na klavír hrát neumí, ale úspěšně to předstírá. Na první pohled upoutá přírodní zrzavou barvou vlasů, štíhlou postavou a mléčnou pletí. V seriálu Zlatá labuť to původně vypadalo, že má hezkou epizodní roli, která skončí jejím sebevražedným skokem kvůli šoku ze znásilnění. Ale je to nakonec jinak.

Scenáristé TV Nova zřejmě dobře vytušili potenciál postavy a Marta v podání jedenatřicetileté Kamily Trnkové je zpestřením postav a doplňuje tak obsazení mocné rodiny Kučerů a party prodavaček a zaměstnanců luxusního obchodního domu. Jak to vypadá, tak sebevražedným skokem její dějová linka rozhodně neskončila. Marta se vrátila a významným způsobem ovlivní děj. Je to právě ona, kdo donutí Irenu a jejího manžela Lukáše udělat pořádnou inventuru ve svém manželství. A to není všechno.

Nedílnou součástí Irenina života se stává také Bára, která se cítí trochu zodpovědná za to, co se mladé klavíristce stalo. Byla s ní jen okamžik předtím, než skočila z terasy. Možná mohla něco udělat.

Podezření, které padlo na Lukáše, manžela Ireny, ovlivní celou rodinu. Je násilník? Ptají se všichni. Nebo jen Irena hledá záminku, aby se zbavila nepohodlného opilce, který je sice otcem jejich dětí, ale už dlouho její představu o dokonalém partnerovi nesplňuje.

A bude ještě hůř. O tragický příběh Marty se začínají zajímat i Němci a to už jde legrace stranou. Pokud nebude rychle označen viník, budou ho hledat Němci, a to pro celou podnikatelskou rodinu není moc povzbudivé.

Lukáš Mašek (Robert Mikluš) si projde jako postava velkými změnami. Zatím diváky trochu mate. Pije, možná je násilník, ale možná ne. On sám si z té noci, kdy byla Marta znásilněná, moc nepamatuje. Všechny důkazy byly proti němu, ale nakonec samotná Marta předvedla, že si o něm rodina vytvořila mylný obraz. Hodně bude záležet na Ireně, jak se ke vztahu k manželovi postaví.

O klavíristce Martě

Kamila Trnková jako slepá klavíristka Marta, zdroj TV Nova

Kamila Trnková, která hraje Martu, má v seriálu své přátele. Chodila na DAMU s Adamem Vaculou a Beatou Kaňokovou. Kamila je prototypem současné modelky. Působí křehce, a přestože je už maminkou, má velice štíhlou postavu a výrazné přírodní zrzavé vlasy, které jsou v poslední době dost žádané.

Kamila vychovává dvouletého syna s hercem Adamem Ornestem. Toho diváci možná znají jako Luboše ze seriálu Kukačky. V současné době je na mateřské dovolené a do seriálu si jen odskočila. Výchovu syna si zpestřuje vařením exotických jídel.

Trnková jinde

Kamila Trnková na sebe upozornila v zajímavé minisérii Případ Roubal, která byla inspirovaná životem skutečné postavy Ivana Roubala. Zahrála si zde koncipientku Danielu, která pracuje pro advokáta Roubala. Ta však začne pátrat na vlastní pěst a odhalí Roubalovu vinu. Musí tak řešit morální dilema, zda má hájit zlo nebo porušit profesní zásady, předložit důkazy, které klienta usvědčí a ohrozit si tím budoucí kariéru.

Zdroje článku: