Zlatá labuť: Jednu z hlavních rolí seriálu vytvořil Adam Vacula. Aférku s hercem potvrdila sama Besky

Zlatá labuť: Jednu z hlavních rolí seriálu vytvořil Adam Vacula. Aférku s hercem potvrdila sama Besky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Adam Vacula pracoval často na zahraničních projektech, tak si na velkou seriálovou popularitu musel počkat. Sympatie diváků si získává v současnosti, kdy se objevuje každý týden v dobovém seriálu Zlatá labuť. Ten na sebe strhává hodně pozornosti a emocí.

Na jedné straně kritika seriál drtí, že jde o lacinou telenovelu v drahých kulisách, ale na straně druhé je velká skupina diváků, která se ráda na příběhy prodavaček a majitele obchodního domu z roku 1939 ráda podívá. Kdo nehledá dokument k událostem vztahujícím se k těžkému období naší země, najde v novém seriálu na TV Nova nenáročnou a oddechovou zábavu, což je přesně to, co měl seriál v plánu.

Petr Kučera (Adam Vacula), který je v seriálu tak trošku rebelem, kterého neustále kritizuje sestra Irena (Kristýna Ryška), má zrovna před domluvenou svatbou, proti které nic nenamítal. Tedy, až do okamžiku, než se mu do života začala hodně intenzivně plést prodavačka a zlodějka Bára Veselá (Marta Dancingerová). Seriál tak slibuje love story s pohádkovým nádechem, přestože za okny obchodního domu v ulicích města není bezpečno.

Zatímco před kamerami zřejmě Adam rozehraje příběh s prodavačkou, v reálném životě vsadil na plný žaludek a nechal se ulovit vítězkou soutěže MasterChef. V poslední době se o vztahu Adama a Veroniky Beskydiarové, zvané Besky, hodně napsalo a byla to právě talentovaná cukrářka, kdo „nedopatřením“ vztah prozradil zveřejněnou fotkou na sociálních sítích.

Někteří umělci vítají každou reklamu a je jedno, co se o nich píše, hlavně, že se píše. Jiní zase moc soukromí nevystavují a věří, že se prosadí hlavně tím, že něco umí. Adam evidentně patří k lidem, kteří nestojí o to, aby se jeho soukromý život přetřásal a prezentuje se raději v divadle nebo prostřednictvím svých fotografií, které ukázal na své první vernisáži.

Herec jen stručně potvrdil, že s Besky tvoří pár, ale vztah je příliš mladý, takže nechce zacházet do větších detailů.

Inspirující cukrářce fanoušci ze srdce přejí hodně lásky, protože její manželství vzalo za své, když začala být populární a manžel neunesl, že měla větší úspěch než on. Ze života jí dělal peklo, a tak sebrala sílu a ze vztahu odešla. Podle spokojeného výrazu, který se jí v poslední době objevuje na tváři, prožívá šťastné období.

Zdroje článku: