Zásnuby Luďka a Vandy aneb když se manipulátor chytne do pasti ještě většího manipulátora

Zásnuby Luďka a Vandy aneb když se manipulátor chytne do pasti ještě většího manipulátora
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kam nemůžou hvězdy, tam nastrčte Vandu. Doteď se Vandě v životě příliš nedařilo, ale teď to vypadá na pravý opak. Do cesty se Vandě připletl Luděk, který si díky ní vyléčil své odmítnuté ego. Nikdo by vztahu Vandy a Luďka nedával ani pár týdnů a heleďme se, svatba je na spadnutí.

Luděk si neuvědomuje, že s ním Vanda dobře manipuluje 

To, co si Blanka k Luďkovi nikdy nedovolila, to všechno si teď Luděk od Vandy nechává líbit. A ta zvesela používá jeho platební karty, plní svou šatní skříň, a ještě podsouvá Luďkovi myšlenky, které si má myslet. S Luďkem to ale nemyslí zle. Spíše chce štěstí pro oba dohromady. Diváci už teď nepochybují, že až na drobné mráčky ve vztahu, to těm dvěma bude klapat. Ti se totiž hledali, až se našli. Na první pohled nesourodá dvojka se skvěle doplňuje. A tady více než kde jinde platí, že protiklady se přitahují. Vanda hledala sponzora a chlapa, který by ji dobře reprezentoval. Luděk zase potřeboval někoho, kdo ho bude chválit téměř za všechno, co udělá a co vymyslí.

Vanda moc dobře ví, kam Luďka chce dostat je lepší manipulátor jak Luděk, Zdroj: TV Nova

Slovo dalo slovo a Vanda se napřed k Luďkovi nastěhovala, v práci se stala jeho pravou rukou a teď dokonce Luďka přinutila k tomu, aby jí navlékl snubní prstýnek. Luděk je z toho chudák natolik vyjevený, že si nejspíš vůbec neuvědomuje, že v případě Vandy znamená zásnubní prsten svatbu do roka a do dne. A Vanda, ta se určitě postará o to, aby se termín svatby zbytečně neprotahoval. Už teď má nejspíš vyhlídnuté místo, na kterém svatba proběhne. To Luděk se zatím nejspíš bláhově domnívá, že by zásnubák mohl Vandu na delší dobu umlčet.

Po tom, co Vanda našla původně Blance určený prsten v šuplíku, ji dotěrné myšlenky nenechaly v klidu. Neustále si představovala, jak asi bude Luďkova žádost o její ruku vypadat. Když se pak nic nestalo na Štědrý den ani na Silvestra, začala si obavou kousat nehty. Na co ten Luděk čeká? Pak už netrvalo dlouho a Vanda ztratila nervy. Na Luďka hystericky vyjela, že jejich vztah nebere vážně. Potom už žádost nabrala rychlý sešup.

Vanda vybalancovala svou první větší hádku s Luďkem 

Co se Vandě musí uznat, je skutečnost, že to s Luďkem zkrátka umí. Vyvolala mezi nimi dosud největší hádku a s přehledem ji vybalancovala. To, z čeho mohl klidně vzejít rozchod, ona uhrála na zasnoubení. No není skvělá? Roztomilá – tak přesně takhle ji Luděk označuje. Na Vandě se mu líbí nejvíce to, že má radost i z maličkostí. A nejvíce ho dostává do kolen to, jak na něho Vanda zbožně hledí. Ve Vandiných očích je totiž Luděk alfa samec, na kterého nikdo široko daleko nemá.

Tenhle obdivný pohled Blance nešel, a tak se nelze divit tomu, že už se řadí mezi jeho ex. I přesto, jak to nakonec skončilo, lze z Luďkových reakcí vyčíst, že ho žádost maličko zaskočila, respektive zaskočil sám sebe, že s žádostí o ruku souhlasil. Možná mu už teď začíná alespoň pozvolna docházet to, že když jsou zásnuby, bude i svatba, a když je svatba, bude i dítě... a on na „stará kolena” potáhne celou domácnost sám a Vanda... ta se naučila, že ze svých nároků se neustupuje. Jó karma, ta je zdarma. Hodně štěstí Luďku! 

Zdroj článku:
  • Autorský text