V září jsme se na Netflixu dočkali zajímavých filmů a seriálů. Jaké byly ty nejoblíbenější?

V září jsme se na Netflixu dočkali zajímavých filmů a seriálů. Jaké byly ty nejoblíbenější?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Se začátkem školního roku, ale i po celé září, měl Netflix velmi vysokou sledovanost. Není tedy divu, že některé filmy a seriály se v žebříčku oblíbenosti za měsíc září umístily velice vysoko.

Není rozlišována kategorie podle toho, zda sledujícími jsou ženy, či muži, nehraje zde roli ani věková hranice. Dokonce nesledujeme ani stáří filmů a seriálů. Pojďme se tedy společně podívat, jaké snímky byly za měsíc září ty vůbec nejsledovanější.

Sweet girl

V hlavních rolích Jason Momoa a Isabela Merced. Tito dva protagonisté nás provází celým akčním filmem. Sledujeme vztah a chování mezi otcem a dcerou, jež přišli o matku a snaží se přijít společnými silami na spravedlnost. Není zde o zajímavé zápletky a akční scény nouze.

Zaklínač

Velmi úspěšným se nejen v září stal seriál Zaklínač. Ten je natočen podle stejnojmenné knižní série a také počítačové hry. Pro znalce není ani nutné připomínat, že jde o oblíbený fantasy žánr, kdy se hlavní postava snaží získat místo ve světě lidí, kde jsou právě lidé často ti nejnebezpečnější.

Jumanji: Další level

Další pokračování příběhů lidí, kteří se ocitnou ve hře, co musí za každou cenu vyhrát. Tento velmi oblíbený film se dočkal velkého úspěchu, především tedy za měsíc září. Můžeme se od autora filmu těšit i další pokračování?

Kdo ještě nezná seriál Papírový dům, jistě o dost přichází.

Papírový film: Z Tokia do Berlína

Kdo ještě nezná seriál Papírový dům, jistě o dost přichází. V tomto případě se totiž jedná o jakýsi dokument, jehož autoři zde představují, jak se seriál natáčel. A to včetně všech emocí, zážitků a scén, které celý seriál doprovází.

Další oblíbenci

Mezi oblíbené se zařadil i dobrodružný film Prey, animovaný film Tajný život mazlíčků, dokumentární příběh Rytmus: Tempos, populární seriál Lucifer, velmi očekávaný film Rychle a Zběsile: Hobbs a Shaw a mnoho dalších.

A co vás nejvíce na Netflixu v září zaujalo?

 

Zdroje: