Netflixový seriál „Zámek a klíč“ dostal 2. řadu

Netflixový seriál „Zámek a klíč“ dostal 2. řadu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tajemný a mysteriózní hororový seriál „Zámek a klíč“ vychází z komiksové řady od Joe Hilla, syna Stephena Kinga. Po úspěšném prvním roku šel seriál do druhého kola, a to 22. října 2021. Trailer každopádně slibuje stejnou napínavost, jaká byla i v první řadě.

Nové klíče

První dlouhý trailer k novým epizodám nám přináší vzrušující pohled na nová dobrodružství pro sourozence Lockeových, Tyler (Connor Jessup), Kinsey (Emilia Jonesová) a Bode (Jackson Robert Scott).

Poté, co sourozenci objevili kouzelné klíče v domě svého zesnulého otce, je Tyler nyní klíčovým tvůrcem nových epizod – ale nejen on může vyrábět nové klíče, jejichž magické schopnosti lze použít pro dobro i zlo.

Zlo je ve druhé sezóně samozřejmě stále přítomné. Démon Dodge byl podle všeho na konci 1. sezóny definitivně poražen. Co děti (zatím) nevědí, ale diváci Netflixu ano: Dodge je stále živí, nebyl vytracen do dimenze démonů a nyní žije v těle Gabeho (Griffin Gluck). Kromě toho bude muset trojice hrdinů řešit i druhého démona.

 

S druhou řadou to neskončí

„Zámek a klíč“ je založen na stejnojmenném komiksu od syna Stephena Kinga Joe Hilla a Gabriela Rodrigueza a na Netflixu měl na začátku roku 2020 ohromující úspěch: 2. sezóna byla potvrzena pouhý měsíc po začátku série a na konci roku 2020 (tedy skoro rok před premiérou druhé řady) byla objednána i třetí sezóna.

V 2. řadě se samozřejmě opět setkáváme s Darby Stanchfieldovou jako Nina, matka sourozenců Lockeových a s Aaronem Ashmorem jako strýc Duncan Locke. Duncan Locke je nyní jednou z hlavních postav – takže se pravděpodobně ještě hlouběji ponoříme do Lockových rodinných tajemství a historie Duncana a jeho bratra Rendella.

 

 

Zdroj: