Proč se Julia Roberts od rána cpala pizzou aneb co jste nevěděli o filmu Jíst, meditovat, milovat

Proč se Julia Roberts od rána cpala pizzou aneb co jste nevěděli o filmu Jíst, meditovat, milovat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kniha Jíst, meditovat, milovat od Elizabeth Gilbert se rychle stala velmi uznávanou a oblíbenou. Možná proto, že si tento neuvěřitelný příběh sama spisovatelka opravdu prožila. Ve filmovém zpracování zazářila Julia Roberts a díky cestování bylo natáčení velmi zajímavé, podívejte se sami.

Kniha, která sloužila jako předloha k filmu se přeložila do více než 40 jazyků a jen v USA se prodalo přes 6 milionů jejích výtisků.

Kniha je také prý jednou z nejoblíbenějších románů Oprah Winfreyové. To byl jeden z hlavních důvodů, proč se Julia Roberts rozhodla roli přijmout.

Při natáčení na Bali měla herečka jednu podmínku. Chtěla si s sebou vzít celou svoji rodinu. Může to vypadat jako velká prosba, v Hollywoodu ale hvězdy často zajdou do daleko větších extrémů. Julii to tedy povolili a ta si ve volném čase užívala exotickou dovolenou se svým manželem a třemi dětmi.

Julia prý musela kvůli scéně, ve které se snaží obléct kalhoty, přibrat pět kilogramů. To ale v Itálii nebylo tak těžké. Obzvlášť, když kvůli natáčení svůj den začínala pizzou a talíři plnými těstovin.

Javier Bardem a Julia Roberts jsou skoro ve stejném věku, i když ve filmu měla být Javierova postava o 15 let starší.

Byl to už třetí film, který Julia natáčela v Římě. Těmi předchozími dvěma byly Všichni říkají: Miluji tě a Dannyho parťáci 2.

Při natáčení si Julia Indii zamilovala natolik, že se začala věnovat hinduismu.

Film se na cestách natáčel téměř 4 měsíce.