Kdo ze slavných zahraničních celebrit letos dorazil na Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary

Kdo ze slavných zahraničních celebrit letos dorazil na Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Celebrity, filmy, herci a mnohem víc. Všichni o festivalu aspoň slyšeli. Jeden z nejstarších filmových festivalů na světě navštíví hned několik zajímavých tváří. Na koho se můžeme těšit?

Každým rokem se na festivalu promítá více než 18 celovečerních filmů, které doplňuji desítky krátkých filmů z celého světa. Festival se stal jedním z nejprestižnějších ve střední a východní Evropě.

Michael Caine

Rodák z Londýna má být hlavní hvězdou zahajovacího ceremoniálu. Veřejnost pozdraví v pátek v 16 hodin. Na svém kontě už má několik ocenění. Dva Oscary a tři Zlaté glóby doplní ještě další cena. „Michael Caine během večera převezme Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii,“ informují organizátoři festivalu na webových stránkách.

Johnny Depp

Asi nejočekávanější osobnost letošního ročníku. Do Karlových Varů přijede 27. srpna, ve 14 hodin se před Hotelem Thermal představí všem fanouškům. Nezíská žádnou festivalovou cenu, ale uvede hned dva filmy. Jedním z nich je dokumentární film Hrnec zlaťáků: Pár drinků se Shanem MacGowanem, druhým je drama Minamata.

Ethan Hawke

Přijede ve stejný den jako Johny Depp. V plánu má představit film Zoufalství a naděje. Během slavnostního ukončení by si měl převzít Cenu prezidenta MFF KV.

V minulosti festival navštívili například Leonardo DiCaprio, Michael Douglas, Keira Knightley, Morgan Freeman, Antonio Banderas, Robert De Niro, John Gibson, Mel Gibson a mnoho dalších úžasných hereckých tváří.

Zdroje: