Zabiják & bodyguard bude mít ještě nadupanější pokračování: Zabijákova žena & bodyguard

Zabiják & bodyguard bude mít ještě nadupanější pokračování: Zabijákova žena & bodyguard
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po oblíbeném filmu Zabiják & bodyguard z roku 2017, který si tak trochu vzal na paškál slavný film Osobní strážce s neodolatelným Kevinem Costnerem a Whitney Houston z roku 1992, bylo společností Lionsgate Movies oznámeno pokračování úspěšného snímku. Filmu se dočkáme v létě.

Dva nepřátelé nuceni spolupracovat

Připomeňme si, co jsme viděli ve filmu z roku 2017.

Michael Bryce (Ryan Reynolds) byl jedním z nejlepších ochránců na světě, než byl jeden z jeho klientů zavražděn před jeho očima, což znamenalo konec brilantní kariéry. A tak se stalo, že pro vylepšení reputace přijal choulostivý úkol a ujmul se ochrany Dariuse Kincaida (Samuel L. Jackson), jednoho z nejobávanějších zabijáků s mezinárodní proslulostí. Darius se dostal do nezvyklé situace a má svědčit před soudem v Haagu proti diktátorovi Vladislavovi Dukhoviči (Gary Oldman). Ti dva mají jen dvacet čtyři hodin na to, aby se dostali k soudu a obvinili ho, než bude zproštěn viny. Dukhovic samozřejmě poslal své zabijáky, aby problém se svědkem vyřešili.

Děj je jednoduchý a zabírá typickou dynamiku založenou na tom, že dvě různé postavy jsou nuceny spolupracovat. A chemie mezi dvěma předními herci opravdu funguje! Neustálé hádky mezi dvěma protagonisty na diváka zabírají, zejména proto, že se zdá, že postavy byly modelovány na míru obou účinkujících. Salma Hayek je také zajímavá, hraje Kincaidovu ženu Soniu.  

Nový mezinárodní trailer k filmu, opět spojuje tři známé tváře zlatého světa Hollywoodu, v režii Patricka Hugha.

Souběžně s uvedením traileru vydala společnost Lionsgate Movies také oficiální shrnutí filmu: Nejpodivnější pár na světě, tvořený bodyguardem Michaelem Brycem (Ryan Reynolds) a zabijákem Dariusem Kincaidem (Samuel L. Jackson), se vrací na další nebezpečnou misi. Bryce je stále bez licence a pod drobnohledem a je nucen se připojit k akci Dariusovy ještě šílenější manželky, notoricky známé mezinárodní podvodnici (Salma Hayek).  Salma tentokrát dostane mnohem větší prostor. Bryce je tak tlačený svými „klienty“ až na samý okraj svých možností, fyzických i duševních. A do hry vstupuje mocný šílenec, kterého si střihnul Antonio Banderas. Povedenou partičku ještě doplní Morgan Freeman.

Nenechte si tuto podívanou ujít, takové herecké obsazení je zárukou dobré zábavy!

Zdroj: