Z učitele hercem: jak si vede herec Ondřej Studénka v roli Prokopa Junka ze seriálu Ulice?

Z učitele hercem: jak si vede herec Ondřej Studénka v roli Prokopa Junka ze seriálu Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nakonec se mu vlastně původní přání vyplnilo. V seriálu Ulice totiž Ondřej hraje profesora Prokopa. Jak se dvojnásobného tatínkovi v roli posily učitelského sboru daří? A co jiskra mezi ním a Magdou?

Na obrazovkách Prokopa můžeme sledovat už od října jako učitele angličtiny a fyziky. Jedná se o sebevědomého pedagoga, který se po několika letech v zahraničí vrací domů. Často se setkáváme s popisky, že v Ulici máme pořádného sexy učitele. Ondřej nad touto rolí neváhal ani minutu.

Nenechá žádnou ženu chladnou. Nejdříve to vypadá na vztah s Magdou, ale jejich společná cesta je plná nástrah a nečekaných zvratů. Pak se na scénu dostává studentka Petra, která se do něj zamiluje. Chodí sice s Adamem, ten ale vztah kvůli problémům doma ukončí. A pak se do něj ještě zakouká ředitelka Landová, která u něj během kolaudace bytu přespí. Jak to vše dopadne a která z těchto tří dam si nakonec získá Prokopovo srdce?

Ondřej Studénka, jeho život a volný čas

Studoval na Fakultě sportovních studií obor učitelství, takže profesi učitele si nechal jako zadní vrátka, teď se věnuje herectví, ale kdo ví, kam ho vítr časem zavane.

Miluje kolo, rád si zahraje tenis nebo fotbal. Má rád lidi se smyslem pro humor, dobré umění a nesmí chybět točené pivo.