Vyproštění (Extraction) (2020) je vynikající nový film na Netflixu

Vyproštění (Extraction) (2020) je vynikající nový film na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud jste znudění koukat neustále dokolečka na ty stejné věci, podívejte se na film Vyproštění z koprodukce Netflix. Někdy potřebuje pomoct i obávaný zločinecký boss. Zvlášť, když mu někdo unese syna.

Najme si tak neohroženého žoldáka. Který se pouští do nejnebezpečnější mise svého života. Tento americký akční thriller režíroval Sam Hargrav, a můžete zde vidět herecké hvězdy, jako je například Chris Hemsworth nebo David  Harbour.

Novinka na Netflixu

24. dubna 2020 spatřil světlo světa akční film Vyproštění. Podívat se na něj můžete na Netflixu. Tato novinka je nabitá akčními scénami, ale také dobrou zápletkou. Režie se ujal Sam Hargrav, který natáčel také například Deadpool 2. Tato spolupráce, stejně jako všem hercům, ale i ostatním lidem, kteří se na filmu podíleli, jim byla nabídnuta už v roce 2018. Hargrav však byl osloven jako první.

Děj je velmi akční a napínavý od začátku až do konce

Tyler Rake, kterého si zahrál Chris Hamswort dostal za úkol, aby zachránil syna jednoho z největších drogových bossů z Bangladéše, který byl unesen. Tylerovi se sice podaří chlapce zachránit, ale jeden z únosců Tylera zabije. O osm měsíců později, když se tento chlapec koupe v bazénu, zahlédne neznámého cizince. Je možné, že by ta osoba, která ho pozoruje, mohl být dávno mrtvý Tyler?

Herecké obsazení v čele s Chrisem Hemsworthem je výborné

Tento akční film má opravdu hvězdné zastoupení. Zahrál si zde například Chris Hemsworth. Tento australský herec má za sebou natáčení filmových skvostů jako je řada Avengers, Sněhurka a Lovec nebo Thor. Zde hraje Tylera Rake, hlavního hrdinu příběhu. Dále se můžete těšit na Davida Harboura, který ztvárnil Gaspara, a mnoho jiných známých velmi talentovaných herců.

Recenze jsou většinou velmi kladné

Momentální průměrné hodnocení je dost vysoké, a i to je známkou toho, že se budete mít opravdu na co koukat. Chris Hemsworth je v tomto snímku chválen za především perfektní kaskadérské výkony a celkově dobře podaný herecký výkon. Jedna z akčních scén, kterou předvedl, je považována za nejlepší v poslední době a celkově na něm kritici opravdu chválou nešetří.

Zazářil i kameraman Thomas Sigel

 Trochu je však kritizováno, jakým způsobem film zachycuje násilí. Je ho tam velmi mnoho 2 - a žádné slitování nečekejte. Naopak byl pochválen Newton Thomas Sigel za svou jedinečnou práci s kamerou. Snad nikdo jiný by to neuměl natočit lépe než právě on. Možná právě proto, že akční scény si mohl vyzkoušet při natáčení filmů X-Men a Bohemian Rhapsody. Ve svých sedmdesáti letech má bohaté filmařské zkušenosti.

Přestaňte se nudit starými filmy a podívejte se na tuto akční novinku, která je Netflixu teprve pár dnů. Určitě bude na co koukat.