Jak vzpomínají na Výměnu manželek samoživitelka Michaela a herečka Míša Tomešová

Jak vzpomínají na Výměnu manželek samoživitelka Michaela a herečka Míša Tomešová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
VIP Výměna manželek je vždy více sledovaná, protože přináší unikátní možnost, jak nahlédnout do domácností populárních osobností. Tak to bylo i v této výměně a samotná Michaela, která se ocitla v herecké domácnosti, byla trochu šokovaná a samozřejmě zvědavá.

Michaela, máma čtyř dcer, se ocitla v herecké rodině Míši Tomešové, kde měla na starost její dva syny. Pomáhal jí Roman, manžel Míši. Ten na Michaelu udělal dojem a díky němu si upravila nevalné mínění o mužích. Vyzkoušela si také, jak zvládne odloučení od svých dcer. Její dcery s odloučením rozhodně problém neměly a pobyt s herečkou si do sytosti užily.

Michaela popisovala prvotní šok, když zjistila, v jaké domácnosti bude. Asi dva dny ji potom trvalo, než pochopila, že je Roman obyčejný člověk bez hvězdných manýrů.

Míša Tomešová získala další 4 věrné fanynky, které na ni i po čase s láskou vzpomínají. Míša si tak alespoň na chvíli vyzkoušela, jaké by to bylo, mít dcery, po kterých vždy toužila.

Stejné to měla i Michaela, která zase vždy chtěla syna. Na své dcery ale nedá dopustit. Po výměně se v jejím životě nic významného neudálo a ani nový muž který byl v jejím životě, nebyl ten pravý. Na svého prince tak stále čeká.

Míša i Roman nebyli z nabídky do Výměny manželek nadšení a jejich reakce bylo odmítnutí. Považovali pořad za bulvární záležitost. Nakonec je přemluvil kamarád, který už si výměnu zkusil a byl nadšený. Míša je nakonec za tuto zkušenost vděčná a je ráda, že poznala, jak těžké to mají ženy bez partnerů. O to víc si váží svého manžela, který se dokáže skvěle starat o domácnost a o syny, když je pracovně vytížená a domácnost je na jeho bedrech.

Na všetečnou otázku moderátorky, zda plánuje Míša ještě další dítě, odpověděla, že nic neplánuje a teď si neumí představit, že by měla dalšího potomka, ale dodala, že vlastně ani své dva syny neplánovala, takže se nechá překvapit životem.

Zdroj článku: