Výměna manželek: Jak vzpomíná na reality show Alena (16. epizoda), které jedna z dcer z náhradní rodiny poplivala auto

Výměna manželek: Jak vzpomíná na reality show Alena (16. epizoda), které jedna z dcer z náhradní rodiny poplivala auto
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alena se do Výměny manželek přihlásila, aby se pokusila změnit situaci v domácnosti, protože měla pocit, že je všechno doma jen na ní. Podle ní je její manžel totální flegmatik, který ji sice má rád, ale z vlastní iniciativy ho nenapadne se zajímat o děti a domácnost. Čeká na instrukce od Aleny.

Přestože se většinou ve Výměně manželek potkávají rodiny ze vzdálenějších krajů, tentokrát tomu tak nebylo a pro Alenu právě tento detail představoval pozdější nepříjemnosti.

Rodina, ve které 10 dní žila, se nachází v Prachaticích, jen pár kilometrů od její vesnice. Je to také místo, kde jsou větší obchody a kam jezdila na nákupy. To se ale po výměně domácností změnilo a aby nepotkávala Renatinu rodinu, tak se Prachaticím vyhýbá.

Nebylo jí úplně příjemné, když se po skončení reality show s dočasnou rodinkou potkala. Nevraživost, ve kterou vyústilo setkání po ukončení výměny, v ní zanechala trpkou pachuť z celého pobytu, který proběhl prakticky bez problémů.

Alena byla v cizí rodině první dny hodně nesvá, a to především kvůli dlouhé drogové minulosti jejího náhradního partnera, kterou se nijak netajil a která se na něm trochu podepsala. Svůj názor si ale po pár dnech upravila, protože Lukáš se nakonec ukázal jako člověk, který změnu ve svém životě vzal vážně a staral se o rodinu, jak nejlépe uměl.

Stejně dobře během pobytu vycházela s dětmi, a hlavně s téměř dospělou Bárou. Ta se jí svěřila, že si od ní matka udržuje odstup kvůli tomu, že jí až moc připomíná jejího otce, na kterého nemá nejlepší vzpomínky. Alena udělala tu chybu, že to na závěrečném setkání řekla Renatě. Přidala i další drobnosti, které se jí nelíbily. Třeba to, že ještě malý syn chodí do školy sám přes několik rušných ulic, přestože je Renata doma a mohla by ho doprovodit.

Renata se údajně s kritikou nedokázala vyrovnat, a tak Aleně začaly chodit nepříjemné SMS.

Když potom v Prachaticích na nákupu viděla Vendy, jednu z dcer Renaty, jak jí plive na auto, bylo jí to velmi nepříjemné a rozhodla se raději náhodným setkáním vyhnout.

Alena se nijak netají nesympatiemi, které vůči Renatě má.

Odsuzuje ji za to, že jen rodí děti a žije ze sociálních dávek. Dodává, že není schopná dětem udělat ani snídani.

To je samozřejmě jen jedna verze příběhu a jen těžko se dá posoudit, co všechno si vlastně na závěrečném setkání ženy řekly, protože do pořadu je vše hodně sestříhané.

 

Zdroj: