Výměna manželek: Hlášky, na které se nedá zapomenout

Výměna manželek: Hlášky, na které se nedá zapomenout
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S Výměnou manželek se na televizních obrazovkách potkáváme už 17 let. Poté, co skončila poslední řada, Nova zařadila do vysílání reprízy starších dílů a dobrou zprávou je, že další řada úspěšné reality show se právě natáčí.

Každý pravidelný divák oblíbené show často u obrazovek doslova žasne. Některé domácnosti jsou tak šílené, že jde jen stěží uvěřit, že to není hrané. A ono opravdu není.

Krátké sestřihy těch nejbizarnějších epizod baví lidi na Youtube. Někteří partneři a partnerky ve vztahu zažívali peklo a byla to právě reality show, která jim otevřela oči. Řada z nich však nenašla odvahu se svým životem něco udělit, ale našli se i takoví, kteří opravdu změny, o kterých mluvili na kameru, uskutečnili.

Výměna manželek je také plná nezapomenutelných hlášek. Vzpomínáte si na ně?

„Mačkáč mi hada de*ile! “

Jana nebyla v závěru pořadu úplně v nejlepší formě. Zlobila se na svého partnera a samozřejmě i na náhradní manželku Sabinu, která se v její domácnosti nestačila divit, že hadi mají výsostní právo a věnuje se jim větší pozornost než dětem.

Přestože se před kamerou Jana chovala agresivně a chtěla se prát, nakonec se s desetidenní náhradnicí skamarádila. A to chtěla Sabina původně po čtyřech dnech pobytu v domácnosti plné hadů výměnu ukončit. Vydržela jen proto, že sto tisíc pro ni byla velká suma a kdyby odstoupila, nic by nedostala. A zatímco se svým partnerem už nežije, s Janou je stále v kontaktu.

„Nevím, co je to digestoř, To bude hajz*, ne?“

Markéta sice hady kolem krku nenosila, ale netušila, co je digestoř, a tak zaperlila už první minuty v nové domácnosti, když si četla manuál.

„Tvé ženě bych nesvěřil ani rybičky, protože bych se bál, že by se utopily.“

Některé páry se po deseti dnech odloučení dokázaly během okamžiku při závěrečném posezení sladit a na kameru upřímně říct, co si o druhé domácnosti myslí. To byl případ Pavly a Lukáše.

„Když vidím náš sexuální život, tak by mě samotného chvílemi zajímalo, jak ty děti vznikly.“

Když Rosťa zmínil skutečnost, že jeho žena na sex moc není, nestačil se divit a možná se dozvěděl víc, než chtěl. Z omylu ho vyvedl i soused, který byl jedním z těch, kdo u Bětky měli větší úspěch než manžel.

„Roberte, nezlob se na mě, ale já nevím, kdes to slyšel teda. Houskový knedlíky se dělají většinou z droždí. Kdo tam dává housku?“

Lucie bude určitě v kuchyni bohyně. Od Roberta si poradit nenechala a o svého Standu měla obavy, aby moc u náhradní manželky netrpěl. Možná se bála, že mu uvaří opravdové houskové knedlíky.

„Nakupovat jezdím až sem, protože jsou tady popelnice.“ Víc toho nepoberu, nechám něco i ostatním.“

Náhradní manželka Andrea se nestačila divit, když si domů odnášeli více věcí z popelnice než z obchodu.

Zdroje článku: