Výměna manželek (14): Jedenáctiletý „Otesánek“ spořádá běžně ve fast foodu 10 až 12 hamburgerů s přílohami

Výměna manželek (14): Jedenáctiletý „Otesánek“ spořádá běžně ve fast foodu 10 až 12 hamburgerů s přílohami
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Výměnou si tentokrát prošla mladá Kristýna (28) a usedlá a zkušená Olina (33). Každá z nich se ocitla v domácnosti, která se té jejich vůbec v ničem nepodobala, ale žádné drama se nekonalo.

Kristýna a Martin (30) spolu vychovávají tříletou Natálku a chybí jim pocit, že jsou milovaní. Od Výměny tak očekávali nejspíš zázrak. Oba naznačili, že jim to od narození dcery nefunguje. Žijí vedle sebe, nejsou spokojení se sexem a z náznaků to vypadá, že má Martin nároky, které Kristýna není schopná splnit, i když se snaží. A možná už se ani nesnaží. Nemají ani společné zájmy a jejich vztah stojí jen na výchově dcery. Ale stačí to?

Kristýna šla do romské rodiny, kde byly tři děti (16, 13, 11) a nezaměstnaný David. Rodina má jasně rozdělené role, ženy pracují, muži odpočívají. Třináctiletá dcera tak Kristýně ve všem pomáhala, protože je tak zvyklá. Bylo období distanční výuky, takže synové trávili čas u telefonů, ovšem ne u studia. Až na popud Kristýny, která zašla do školy, David zjistil, že by děti měly dělat nějaké úkoly. Alespoň v období, kdy byla v domácnosti kamera, se tedy začaly věnovat škole. Nejmladší syn ovšem jen za úplatu.

Davida nic nerozhodí a nejspíš ani to, když si děti pár tříd dají dvakrát. Kristýně se překvapivě v početné rodině docela líbilo a s Davidem dokázala probírat i své manželství. Ten takový vztah nechápal, protože i přes 17 společných let s Olinou, se ještě pořád umí potěšit.

Ani Olina to v domácnosti u Martina nechápala, proč vlastně s Kristýnou žije, když neví, jestli ji miluje. Jejich problém se nejspíš desetidenní odlukou vyřešit nedá.

Olina alespoň ve Výměně pochopila, že se celá rodina hodně přejídá a že by s tím hlavně ona, která doma vaří, měla něco udělat.

Asi není normální, když žák 6. třídy sní ve fast foodu 12 hamburgerů.

 

Zdroj:

  • autorský článek