Všechno nebo nic: Michal Zebrowski natáčení intimní scény prospal

Všechno nebo nic: Michal Zebrowski natáčení intimní scény prospal
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kamarádky od dětství Linda a Vanda vedou knihkupectví v centru Prahy. Linda má za sebou neúspěšné manželství, ze kterého má malou dceru. Vanda je naopak svobodná, rozverná a nezávislá, která se jen tak nespokojí s nějakým mužem. Tuto ženskou dvojici doplňuje citlivý gay Edo, který touží po životní lásce. Lindě vstoupí do života úspěšný developer Jakub, Vandě její bývalý profesor, a Eda možná konečně najde toho pravého v Leovi. Ovšem nakonec je všechno úplně jinak.

Scénář byl tak dlouhý, že trvalo tři měsíce, než vznikla jeho zkrácená verze

První scénář této úspěšné romantické komedie byl o mnoho delší. Právě kvůli jeho délce si autorka předlohy Eva Twardziková a režisérka Marta Ferencová musely dát pauzu a scénář rapidně zkrátit. Dramaturg jim dokonce poradil, aby se hlavní postavy Linda a Vanda ve filmu rozhádaly. Ovšem jak Eva, tak Marta si stály za svým, že holky jsou nerozlučná dvojka v každé situaci.

Milostné scény dávaly zabrat jak hercům, tak celému štábu

Když Tatianu Pauhofovou alias Lindu a Michala Zebrowského v roli Jakuba čekala milostná scéna v Tatrách, oba si zašli na panáka na kuráž. Jenže Michal si jich dal mnohem víc, po čemž se potřeboval chvíli prospat. A tak celý štáb čekal, než se vzbudí.

Scénářem byla nadšená i manželka Michala Zebrowského

Jakmile si manželka Michala Zebrowského přečetla scénář, byla jím nadšená. Přála si, aby Michal zahrál postavu Jakuba. Nevadily jí ani intimní scény, při kterých mohl být zastoupen dablérem, koneckonců, měl to i ve smlouvě.

Petr Vaněk měl mít ve filmu pouhých pár vět

Postava Lea v podání Petra Vaňka byla původně strohá a neměla být tak rozsáhlá. Jenže jeho si celý štáb oblíbil natolik, že hledali možnosti, kde všude ho můžou zařadit.