Víkendová nabídka Netflixu, která vás zahřeje (22–23. 1.)

Víkendová nabídka Netflixu, která vás zahřeje (22–23. 1.)
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je libo trochu vášně a pikantnosti až z dalekého Mexika? Nahlédněte pod pokličku v mexické kuchyni a přiučte se něco. Nudu můžete zahnat také špionážním seriálem, který hravě zvládnete za dva večery. A pokud vás ta mexická jídla nažhavila na jinou notu, zkuste romantiku s čerstvě přidanou komedií.

Božské sousto: Mexiko

  • Mexiko, 2022, 3 hodiny o jídle

Už nemáte inspiraci, co zase vařit? Hledáte něco, co nevaří Jirka Babica nebo Láďa Hruška? Zkuste se inspirovat pravou, nefalšovanou kuchyní rovnou z Mexika. Zbrusu nový seriál nabízí takový vizuální zážitek, že se raději pořádně před sledováním najezte. Šest půlhodinových epizod vám dá zabrat, ale budete zase o něco chytřejší a můžete udělat svým blízkým pořádnou mexickou hostinu. Mexické jídlo je především barevné, a to je přesně to, co v tyto krátké, studené a ponuré dny potřebujeme.

Náš tip: Určitě si nechte vaření ve španělštině. Tak na vás dýchne ta pravá žhavá atmosféra, kterou tato země oplývá.

Pine Gap

  • Austrálie, 2018, hodnocení 70 %, špionážní seriál, 6 hodinových epizod

Bez velkých upoutávek se v nabídce Netflixu schovává špionážní seriál, který hravě zvládnete za víkend, protože má jen šest hodinových epizod. Jen dejte velký pozor, ať vás to moc neovlivní. Špioni jsou totiž úplně všude!. Seriál, který byl ve Vietnamu a na Filipínách zakázaný, je čistě špionážního charakteru a má poměrně reálnou zápletku. Bonda nehledejte. Děj je umístěný do zařízení Pin Gap, kde mají ruku v ruce pracovat špioni z Austrálie a USA. Jenže věřte špionům.

Královské zacházení

  • USA, 2022, romantická komedie

O přísun romantiky se postará zbrusu nová oddechová komedie s Laurou Marano v roli úspěšné manhattanské kadeřnice Izzy, která dostane příležitost uplatnit svůj talent na svatbě prince Thomase. Toho si zahraje Mena Massoud. Isabella, přezdívaná Izzy, je pověstná nejen svým salónem, ale také otevřeností a upřímností. Thomas, který se chtěl oženit z povinnosti, možná po setkání s energickou kadeřnicí změní názor.

 

Zdroj: