Vica Kerekes: Ohnivá Slovenka s maďarskou krví, která se nahoty nebojí

Vica Kerekes: Ohnivá Slovenka s maďarskou krví, která se nahoty nebojí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Se svou zrzavou hřívou vlasů je slovenská herečka Vica Kerekes nepřehlédnutelná. Často ji však vidíme také ve filmech a seriálech české produkce. Jak se jí vede v současné době a co právě točí?

Místo policistky herečkou

Vica Kerekes, vlastním jménem Évica Kerekesová, má v žilách více maďarské než slovenské krve. Narodila se ve Fiľakovo na Slovensku. K herectví ji přivedla zejména její matka, která vedle učitelství také ochotnicky režíruje. Původně se ale Vica Kerekes hlásila na policejní akademii. Nebyla však přijata, takže její kroky vedly na VŠMU v Bratislavě.

Svou nevšední krásou tedy neobohatila policejní řady, ale stala se vyhledávanou herečkou, která se nebojí ani nahoty.

Anděl Páně 2 a Muži v naději

Zatímco ve snímku Muži v naději Vica Kerekes ztvárnila roli atraktivní milenky, v pohádce Anděl Páně 2 to byla role chudé vdovy Magdaleny, kterou zaujala a potěšila své fanoušky. Zde ji kvůli výraznému slovenskému akcentu nadabovala Hana Kusnjerová stejně jako i v další pohádce Dešťová víla.

Doma je nyní v Maďarsku

Své maďarské kořeny Vica Kerekes nezapře. Po studiu na vysoké škole se z Bratislavy odstěhovala do Budapešti, kde žila se svým dlouholetým přítelem a později i manželem Csabou Vighem. Manželství jim ale dlouho nevydrželo.

Z Budapešti to není daleko ani na Slovensko, ani do Čech, kde často dostává nabídky rolí. Účinkuje také v maďarských filmech a divadle. Jako dcera maďarské matky má výhodu v tom, že maďarština je jejím rodným jazykem.

Sociální sítě využívá jen k práci

O sociálních sítích Vica Kerekes tvrdí, že berou soukromí, které si ona snaží chránit. Proto sociální sítě využívá dle idnes.cz jen k práci. Letos oslavila čtyřicítku, kterou bychom jí ale vůbec nehádali. Na otázku ohledně dětí herečka odpověděla, že rodina je pro ni důležitá a že se uvidí, jestli se někdy dočká svého vlastní dítěte. Možná, že dítě adoptuje. Kdoví.

Uvidíme někdy její maďarské filmy i v českých kinech?

Zdroj: