Vezměte děti do kina na Velké dobrodružství malé pandy (2019). Vaše ratolesti příběh pohltí.

Vezměte děti do kina na Velké dobrodružství malé pandy (2019). Vaše ratolesti příběh pohltí.
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Koprodukční americko-ruská animovaná komedie pro celou rodinu se v našich kinech objeví s českým dabingem. Vezměte děti s sebou do kina — uvidíte, jak je tento příběh nadchne.

Co je v zásilce?

Jaké překvapení zjistí velký hnědý medvěd Brum-Brum, který si do té doby žije velmi spokojený život? Co mu v balíku omylem doručí popletený čáp? Jeho překvapení bude obrovské  z balíku totiž vytáhne malou pandu! Sice se jedná o velmi roztomilé zvířátko, ale jak už to tak u mláďat bývá – také hodně pláče a nenechá nikoho chvíli odpočinout. Toto zvíře navíc do Brum-Brumova lesa opravdu nepatří.

S pomocí svých kamarádů si dá medvěd za úkol nalézt pandímu mláděti ten správný domov. Všechny kamarády tak čeká velká a dobrodružná cesta plná nebezpečí, která dokonale prověří sílu jejich přátelství.

Kromě medvěda a pandy se ve filmu objeví i poetický tygr, ukecaný pelikán a ustrašený vlk.

Slavný filmař jako záruka kvality

Dětský divák jistě velmi dobře zná snímky Madagaskar nebo Tlapkovou patrolu. A právě za úspěchem těchto formátů stojí Billy Frolick, scénárista a režisér, který se pustil i do režírování příběhu o malé pandě. Pokud si chcete být jisti, že půjde o kvalitu, toto jméno je jasná záruka.

Velké dobrodružství malé pandy bude v našich kinech od 30. července. Už máte koupené lístky?