Veronika Arichteva ze seriálu O mě se neboj: Děsí ji, že když bude lenošit, zastaví se svět

Veronika Arichteva ze seriálu O mě se neboj: Děsí ji, že když bude lenošit, zastaví se svět
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Naše psychika je velmi zrádná věc. A i když nám napovídá, že to, co děláme, je správné, protože nás to těší a jsme spokojení – tak už vzápětí nám zasadí tvrdou ránu a našeptává nám, že bychom vlastně měli dělat něco úplně jiného, protože se to od nás tak nějak očekává. Své o tom ví i Veronika Arichteva ze seriálu O mě se neboj.

Prostor sama pro sebe

Psychologové se s těmito pocity u lidí setkávají čím dál častěji. Dnešní doba je hektická a zvláště lidé s profesí jako Veronika Arichteva nejsou zvyklí zastavovat se – pořád něco dělají, někam jezdí, mají hromadu povinností a nemají čas poflakovat se. Jsou zvyklí na své tempo, vyhovuje jim, vybrali si tenhle život.

Jenže když pak na okamžik zvolní a věnují se jen sami sobě, odpočívají a doslova vypnou, začnou si vzápětí říkat, že během té doby mohli přece něco důležitého dělat. Ale i sama Veronika Arichteva teď poznala, že tyhle výčitky jsou plané. Důležitá není práce, důležitá je totiž ona sama – její psychická pohoda.

„Občas se musím zastavit“

Herečka se na svém instagramovém účtu svěřila: „Vždycky jsem byla hroznej perfekcionista. Musim mít všechno zorganizovaný, připravený, rozhodnutý, hotový! Nechci, aby kvůli mně někdo na něco čekal.“ A právě proto je pořád v jednom kole. Ale ta chvíle u seriálu, kdy prostě vypnula, jí údajně doslova změnila pohled na svět. 

Každý z nás se totiž musí občas zastavit, aby načerpal nové síly a mohl jít zase plný energie dál.

Veronika Arichteva s Václavem Matějovským
Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto | Veronika Arichteva s Václavem Matějovským

Z role do role

Fakt, že toho má herečka Veronika Arichteva skutečně hodně, dokážou odhalit i televizní diváci. V posledních letech jde z role do role, kromě seriálů účinkuje i ve filmech a její popularita čím dál víc stoupá. Kromě hraní si „hraje“ i s kolegyněmi Nikol Štíbrovou a Martinou Pártlovou v populárním triu 3v1, moderuje a občas koketuje i s divadlem.

Takže čas na relax by si měla dopřávat, jak jen to půjde. Protože diváci ji zbožňují a chtějí ji vidět stále tak svěží, nevázanou a skvělou, jak ji znají – a k tomu je relax a odpočinek prostě zapotřebí.