Překoná Venom 2 v tržbách první film, který vydělal 850 milionů dolarů?

Překoná Venom 2 v tržbách první film, který vydělal 850 milionů dolarů?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejlepší filmy se v kinech objevují vždy na podzim a v zimě, kdy se očekává velká návštěvnost. 14. října tak přichází letošní nejočekávanější sci-fi film od Marvela VENOM 2: CARNAGE PŘICHÁZÍ, který představuje pokračování jedné z nejlepších a nejkomplexnějších komiksových postav.

Tom Hardy se tak předvede opět jako vražedný ochránce Venom. A můžete se také těšit na jednoho z nejžádanějších hollywoodských hvězd současnosti Woodyho Harrelsona v roli padoucha.

Pokud si ještě vzpomínáte, tak v prvním filmu Eddie Brockem a Venom (oba ztvárnění Tomem Hardym), uzavřeli spojenectví, protože to bylo i přes výhrady obou z nich to nejrozumnější, co šlo udělat.

Venom už si dávno zasloužil svůj film, a tak se nakonec dočkal i pokračování. Předchozí snímek vydělal na tržbách v kinech 856 milionů dolarů a Eddie, odhodlaný a sebestředný novinář si musel zvyknout na mimozemského symbionta, který se zmocnil jeho těla. Eddie pochopil, že se musí řídit stejnou filozofií, jakou má Venom: „buď druhé sežereš, nebo sežerou oni tebe“. Nakonec oba usoudili, že se navzájem potřebují.

Ztvárnit dvě odlišné části jedné společné duše je ohromně zábavné, protože z mého pohledu jsou Eddie a Venon jedna bytost.

 

V pokračování Venom 2 se ale komplikovaný svazek začne hroutit. Navzdory křehkému míru se oba dohání k šílenství a vypadá to, že se pokusí zjistit, zda jeden druhého navzájem skutečně tak moc potřebují.

Hardy do natáčení každého filmu dává skutečně maximum a v tomto případě se podílel také na tvorbě příběhu ve spolupráci se scenáristkou Kelly Marcel (na úvodní fotografii). Příběh se zaměřuje na psychologickou stránku celé situace. Pokračování tedy bude hlavně o tom, že se už „oba hrdinové“ mají navzájem po krk a nemohou se dočkat, až se jeden druhého zbaví.

Tom Hardy není jedinou hvězdou, na kterou diváci čekají. Je tu mimozemský Carnage, Venomův největší nepřítel, mnohem silnější a násilnější. Jeho hostitelem je sériový vrah Cletus Kasady, a to je vražedné spojení.

Carnage je divácky velmi oblíbeným komiksovým hrdinou a nejoblíbenějším padouchem. Role se ujal už zmíněný Woody Harrelson, který si svého zloducha hodně užíval.

 

Zdroj:

  • PRESS ZÓNA FALCON